Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αναστάτωση σε ταχύπλοο καταμαράν και καταγγελίες επιβατών – Κλιμάκιο του λιμενικού στο πλοίο

Αναστάτωση σε ταχύπλοο καταμαράν και καταγγελίες επιβατών – Κλιμάκιο του λιμενικού στο πλοίο
Στο πλοίο επιβαίνουν 772 άτομα
Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 2/8 στο ταχύπλοο καταμαράν «WorldChampion» της SeaJets στο λιμάνι της Σύρου, όταν υπήρξαν καταγγελίες επιβατών σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ενώ οι εργαζόμενοι δεν φορούσαν γάντια.
Έτσι, κλιμάκιο του Λιμενικού  από το λιμεναρχείο της Σύρου έφτασε στο πλοίο για να προβούν σε έλεγχο, κάτι που τελικά δεν έγινε, αφού το πλοίο έφερε ξένη σημαία και έτσι, το κλιμάκιο δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση.      
Σύμφωνα με το λιμενικό,  ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ
Το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 772 επιβάτες και φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε για το λιμάνι της Μυκόνου, όπου παραμένει από τις 10 το πρωί για να μπορέσει να επιθεωρηθεί και κατόπιν να υπάρξει απόφαση για το εάν μπορεί να συνεχίσει το δρομολόγιό του.
Σημειώνεται ότι το «WorldChampion» της SeaJets εκτελούσε το δρομολόγιο από Πειραιά, Σύρο, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Ίο Σαντορίνη και μέχρι στιγμής η πλοιοκτήτρια εταιρεία δεν έχει αναφέρει εάν οι επιβάτες του θα μεταφερθούν στους προορισμούς τους με άλλο πλοίο.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης