Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η ανακοίνωση της Seajets για τα προβλήματα με τον κλιματισμό στο καταμαράν «WorldChampion Jet»

Η ανακοίνωση της Seajets για τα προβλήματα με τον κλιματισμό στο καταμαράν «WorldChampion Jet»
Η δυσλειτουργία στο σύστημα κλιματισμού προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιβατών
Ανακοίνωση για το πρόβλημα, που παρουσιάστηκε στο σύστημα κλιματισμού του πλοίου WorldChampion Jet  την Κυριακή (2/8) και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των επιβατών εξέδωσε η πλοιοκτήτρια εταιρεία Seajets.
«Στο σημερινό δρομολόγιο του πλοίου WorldChampion Jet από τον Πειραιά προς τη Σύρο και τη Μύκονο, παρουσιάστηκε πρόσκαιρη δυσλειτουργία του συστήματος κλιματισμού, με αποτέλεσμα τη μειωμένη απόδοση του, η οποία οφειλόταν σε εργασίες αναβάθμισης που πραγματοποιήθηκαν πριν την εκτέλεση του δρομολογίου.
Η δυσλειτουργία αποκαταστάθηκε πλήρως και το πλοίο συνεχίζει το καθημερινό του δρομολόγιο που περιλαμβάνει 6 προορισμούς», αναφέρει η εταιρεία.
«Η Seajets αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και σε ένδειξη σεβασμού προσφέρει στους επιβάτες του συγκεκριμένου δρομολογίου, ένα δωρεάν εισιτήριο για όποιον προορισμό του δικτύου της επιθυμούν. Από τις 3 Ιουλίου μέχρι σήμερα το WorldChampion Jet εκτελεί καθημερινά τα δρομολόγια τους προς 6 προορισμούς έχοντας μεταφέρει χιλιάδες επιβάτες και εφαρμόζει με σχολαστικότητα τα υγειονομικά πρωτόκολλα με στόχο την προστασία των επιβατών και του πληρώματος.
Η σχολαστική τήρηση των μέτρων προστασίας εφαρμόζεται με συνέπεια στο σύνολο του στόλου της Seajets, χωρίς να έχει υπάρξει μέχρι σήμερα διαμαρτυρία ή πρόβλημα», αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία.
Νωρίτερα την Κυριακή 2/8 είχε προκληθεί αναστάτωση στο λιμάνι της Σύρου, όπου βρισκόταν το πλοίο με τους 722 επιβάτες, καθώς υπήρξαν καταγγελίες σε στελέχη του λιμενικού ότι δεν λειτουργούσε ο κλιματισμός και η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική, ενώ οι εργαζόμενοι δεν φορούσαν γάντια. 
Έτσι, κλιμάκιο του Λιμενικού  από το λιμεναρχείο της Σύρου έφτασε στο πλοίο για να προβεί σε έλεγχο, όμως πλοίο έφερε ξένη σημαία και έτσι, το κλιμάκιο δεν μπορούσε να διεξάγει επιθεώρηση.    
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο της Σύρου, ο πλοίαρχος του «Wordchampion» ανέφερε ότι ο κλιματισμός του πλοίου δεν μπορούσε να δουλέψει σε πλήρη ισχύ
Στη συνέχεια, το πλοίο, στο οποίο επιβαίνουν 772 επιβάτες και φέρει σημαία Κύπρου, αναχώρησε για το λιμάνι της Μυκόνου, όπου επιθεωρήθηκε.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης