Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Armin Laschet – Συναντήσεις με Μητσοτάκη, Δένδια, Κουμουτσάκο

tags :
Στην Ελλάδα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Armin Laschet – Συναντήσεις με  Μητσοτάκη, Δένδια, Κουμουτσάκο
Στο επίκεντρο το μεταναστευτικό
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο πρωθυπουργός ομόσπονδου γερμανικού κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας Armin Laschet, ο οποίος θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη, τον ΥΠΕΞ, Ν. Δένδια και τον αναπληρωτή υπ.Μετανάστευσης και Ασύλου, Γ. Κουμουτσάκου.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρεθεί το μεταναστευτικό ζήτημα.
Τον κ.Laschet θα συναντήσει στις 10:30 ο κ.Κουμουτσάκος, για τις 12:00 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη ενώ στις 15:00 θα γίνει η συνάντηση του με τον ΥΠΕΞ, Δένδια.
Σε δηλώσεις και ενόψει της επίσκεψης του στην Ελλάδα ο Laschet είχε αναφέρει πως «δεν πρέπει να αφήσουμε - και δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα μόνη».
Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας θα μεταβεί και στη Λέσβο, όπου θα συναντηθεί με τους αρμόδιους για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων και εκπροσώπους οργανώσεων παροχής βοήθειας, ενώ θα επισκεφθεί και τα εν λόγω κέντρα «προκειμένου να σχηματίσει προσωπική άποψη για την κατάσταση επιτόπου» και θα έχει ακόμη συνάντηση με αστυνομικούς από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία οι οποίοι υπηρετούν αυτή την εποχή στις δυνάμεις της FRONTEX στην Ελλάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης