Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το 56% των Βρετανών φοβούνται να κλείσουν διακοπές για το μέλλον

tags :
Το 56% των Βρετανών φοβούνται να κλείσουν διακοπές για το μέλλον
Σχεδόν το ένα τέταρτο (22%) δηλώνει ότι θα κάνει κράτηση την τελευταία στιγμή και το 40% δηλώνει ότι για το προβλέψιμο μέλλον, θα κάνουν μόνο σύντομα ταξίδια/διακοπές που θα κλείσουν την τελευταία στιγμή
Πάνω από το ήμισυ (56%) των παραθεριστών δηλώνουν ότι η πανδημία τους έκανε να νιώθουν νευρικοί και ανασφαλείς όταν κάνουν μία κράτηση διακοπών για το μέλλον, αλλά το 42% εξακολουθεί να προχωρά παρ' όλα αυτά στην κράτηση.
Αυτό αποκάλυψε μία νέα έρευνα Opinium για 2000 παραθεριστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκ μέρους της iCarhireinsurance, έναν κορυφαίο πάροχο ενοικίασης αυτοκινήτου.
Περισσότεροι από τους μισούς (52%) των παραθεριστών δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν κράτηση εκ των προτέρων, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαν να εξοικονομήσουν χρήματα στο ταξίδι.
Το ένα τέταρτο (26%) ανησυχεί ότι αυτή η απροθυμία για κράτηση σημαίνει ότι μπορεί να μην κάνουν τις διακοπές που θα ήθελαν.
Σχεδόν το ένα τέταρτο (22%) δηλώνει ότι θα κάνει κράτηση την τελευταία στιγμή και το 40% δηλώνει ότι για το προβλέψιμο μέλλον, θα κάνουν μόνο σύντομα ταξίδια/διακοπές που θα κλείσουν την τελευταία στιγμή.
Ωστόσο, σχεδόν το ένα τρίτο (30%) είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί μια καλή συμφωνία διακοπών και είναι διατεθειμένο να κάνει κράτηση πολύ νωρίτερα για να μην τη χάσει.
Ο Ερνέστο Σουάρεζ, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του iCarhireinsurance.com δήλωσε: «Με όλους τους πρόσφατους περιορισμούς στα ταξίδια, μπορούμε να καταλάβουμε γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι ανησυχούν για την κράτηση των διακοπών τους εκ των προτέρων. Ωστόσο, για ορισμένους το πιο σημαντικό πράγμα είναι οι διακοπές που πραγματικά θέλουν και είναι έτοιμοι να κάνουν κράτηση εκ των προτέρων για να το επιτύχουν.”

Πηγή: www.worldenergynews.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης