Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Η SoftOne πιστοποιήθηκε ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, από την ΑΑΔΕ

tags :
Η SoftOne πιστοποιήθηκε ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, από την ΑΑΔΕ
Η SoftOne έχει προσαρμόσει πλήρως την cloud υπηρεσία της EINVOICING στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ
Μία από τις πρώτες εταιρείες λογισμικού που πιστοποιήθηκαν επίσημα από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ως Πάροχος Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης είναι η SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia.
Η εταιρεία έλαβε άδεια καταλληλόλητας για την ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης: Β2Β, Β2C και Β2G.
Επενδύοντας σταθερά από το 2013 στην ανάπτυξη και διάθεση λύσεων ηλεκτρονικής τιμολόγησης, η SoftOne έχει προσαρμόσει πλήρως την cloud υπηρεσία της “EINVOICING” στις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ αναφορικά με την έκδοση και αυθεντικοποίηση τιμολογίων και στοιχείων λιανικής πώλησης μέσω της χρήσης «υπηρεσιών παρόχου ηλεκτρονικής τιμολόγησης».
Συνδυάζοντας την ισχυρή τεχνογνωσία της SoftOne στο cloud με τις πλέον καινοτόμες τεχνολογίες, η υπηρεσία EINVOICING εγγυάται την απευθείας ηλεκτρονική διαβίβαση κάθε είδους παραστατικού πώλησης σε πελάτες και ΑΑΔΕ, μέσα από οποιοδήποτε λογισμικό ή σύστημα τιμολόγησης της αγοράς.
Τιμολόγια χονδρικής πώλησης, αποδείξεις λιανικής πώλησης χωρίς τη χρήση φορολογικών μηχανισμών (ΕΑΦΔΣΣ), καθώς και παραστατικά ηλεκτρονικών συναλλαγών e-shop (Β2Β και Β2C), απλά και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού!
Σε online διασύνδεση με το λογισμικό της επιχείρησης-εκδότη και την πλατφόρμα myDATΑ της ΑΑΔΕ, η υπηρεσία EINVOICING επιτρέπει την αποστολή πιστοποιημένων ηλεκτρονικών παραστατικών σε πελάτες τη στιγμή ακριβώς της έκδοσής τους, καλύπτοντας ταυτόχρονα την υποχρέωση διαβίβασής τους στην ΑΑΔΕ και ενημέρωσης των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της επιχείρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης