Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

JP Morgan: Έρχεται διόρθωση στη Wall Street τις επόμενες εβδομάδες - Τι θα την πυροδοτήσει

JP Morgan: Έρχεται διόρθωση στη Wall Street τις επόμενες εβδομάδες - Τι θα την πυροδοτήσει
Οι αναλυτές της JP Morgan αναμένουν διόρθωση στο αμερικανικό χρηματιστήριο τις επόμενες εβδομάδες
Την εκτίμηση ότι τις επόμενες εβδομάδες, θα μπορούσε να συμβεί μια μέτρια διόρθωση στη Wall Street εκφράζουν οι στρατηγικοί αναλυτές της JP Morgan συστήνοντας ωστόσο ψυχραιμία.
Όπως αναφέρουν, η εκτίμηση δεν συνοδεύεται από bearish (πτωτικούς) στόχους αλλά ούτε και από στρατηγική αμυντικών επενδύσεων.
Σύμφωνα με τους ίδιους, τα στοιχεία για τη μισθοδοσία την Πέμπτη (6/8/2020) αλλά και για τις λιανικές πωλήσεις στις 14/8 θα μπορούσαν να διαψεύσουν τις προσδοκίες της αγοράς και να προκαλέσουν μια μέτρια διόρθωση.
«Κάποιοι ενδοιασμοί δικαιολογούνται με δεδομένο ένα μακροοικονομικό σκηνικό που γίνεται λασπωμένο, αλλά δεν είναι αρκετά θολό για να δικαιολογήσει bearish στόχους ή μια αμυντική επενδυτική στρατηγική», αναφέρουν οι στρατηγικοί αναλυτές, με επικεφαλής τον John Normand.
Η αύξηση της ζήτησης και το σενάριο όπου το Κογκρέσο θα εγκρίνει ακόμα ένα πακέτο τόνωσης τουλάχιστον 1 τρισ. δολαρίων σημαίνει ότι η οικονομία παραμένει «πολύ πάνω από την τάση», λένε οι αναλυτές, αποκλείοντας το ενδεχόμενο μιας μεγαλύτερης διόρθωσης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης