Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Ron Paul Institute: Σταματήστε την τυραννία του φόβου για τον κορωνοιό – Καραντίνα, μάσκα, όλα εργαλεία τρομοκράτησης

Ron Paul Institute: Σταματήστε την τυραννία του φόβου για τον κορωνοιό – Καραντίνα, μάσκα, όλα εργαλεία τρομοκράτησης
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ρίχνει δισεκατομμύρια σε ένα εμβόλιο που μπορεί να είναι λιγότερο από 60% αποτελεσματικό για την πρόληψη ενός ιού που έχει κάτι σαν ποσοστό επιβίωσης 99,8%
Σταματήστε την τυραννία του φόβου για τον κορωνοιό αναφέρει ο Ron Paul μέσω του The Ron Paul Institute for Peace & Prosperity.
Σε άρθρο του αναφέρει.
Δεκάδες χιλιάδες Γερμανοί διαδήλωσαν στο Βερολίνο την 1η Αυγούστου 2020, διακηρύσσοντας την «Ημέρα της Ελευθερίας» και απαιτώντας τον τερματισμό της χρήσης μασκών προσώπου με εντολή της κυβέρνησης και της «κοινωνικής απόστασης».
Στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις Κάτω Χώρες σημειώθηκαν επίσης μεγάλες διαμαρτυρίες ενάντια στις τυραννικές ενέργειες των κυβερνήσεών τους ως απάντηση στο ξέσπασμα του κορωνοιού.
Σύμφωνα τα μέσα ενημέρωσης, οι διαδηλωτές του Βερολίνου κρατούσαν πινακίδες με την ένδειξη "Μας αναγκάζουν να φορέσουμε ένα ρύγχος", "Φυσική άμυνα αντί για εμβολιασμό" και "Κάνουμε θόρυβο επειδή κλέβετε την ελευθερία μας!"
Οι New York Times ανέφεραν ότι οι μάζες των διαδηλωτών του Βερολίνου ήταν όλοι «ναζί» και «συνωμοσιολόγοι».
Στην Γερμανία διαδήλωσαν σχεδόν ένα εκατομμύριο, ήταν όλοι αυτοί Ναζί; Δεν θα ήταν ανησυχητικό να έχει η Γερμανία ένα εκατομμύριο ναζιστές;
Το γεγονός είναι ότι οι Ευρωπαίοι συνειδητοποιούν ότι οι αυστηροί περιορισμοί από τις κυβερνήσεις τους συνέβαλλαν ελάχιστα ή καθόλου στην αντιμετώπιση του κορωνοιού προκαλώντας ταυτόχρονα οικονομική καταστροφή και ανείπωτα ανθρώπινα δεινά.
Πιθανότατα παρατήρησαν ότι η Σουηδία, η οποία ποτέ δεν έκλεισε την οικονομία της, απέρριψε τις μάσκες προσώπου και κράτησε τα εστιατόρια και τις επιχειρήσεις ανοικτές, δεν τα πήγε χειρότερα από τις χώρες που έχουν μετατραπεί σε υπαίθριες φυλακές για μεγάλο μέρος του 2020.
Στην πραγματικότητα, η Σουηδία είχε χαμηλότερο ποσοστό θανάτων από τον ιό σε σχέση με χώρες που επέλεξαν αυστηρή καραντίνα όπως το Ηνωμένο Βασίλειο και η Γαλλία.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι άνθρωποι αρχίζουν να θυμώνουν.
Δυστυχώς, ενώ οι Ευρωπαίοι ξυπνούν, οι Αμερικανοί εξακολουθούν να κοιμούνται καθώς οι ελευθερίες μας συνεχίζουν να ποδοπατούνται.
Ενώ οι Ευρωπαίοι απαιτούν τον τερματισμό της κυβερνητικής τυραννίας, εδώ βλέπουμε Πολιτείες με ελάχιστους νέους θανάτους να επιστρέφουν στο καθεστώς της καραντίνας.
Είναι σαν όλοι οι τύραννοι από δημάρχους έως κυβερνήτες να πραγματοποιούν επιτέλους τα μυστικά όνειρά τους να κυβερνήσουν με διάταγμα.
Τα όνειρά τους είναι οι εφιάλτες μας!
Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϋ Φιλ Μέρφι προειδοποίησε τους πολίτες ότι θα επιβάλλει καραντίνα στην Πολιτεία αν οι άνθρωποι τολμήσουν να βγουν έξω χωρίς μάσκα προσώπου ή ακόμη και να έχουν επισκέπτες μέσα στα σπίτια τους!
Ταυτόχρονα οι «ειδικοί» εξετάζουν ακόμη και θεραπείες για την ιογενή λοίμωξη.
Γιατροί που αναφέρουν τις δικές τους επιτυχίες απέναντι στη θεραπεία του Covid 19 με υδροξυχλωροκίνη, για παράδειγμα, γελοιοποιούνται, λογοκρίνονται, ακόμη και απολύονται από τη δουλειά τους.
Η βιασύνη να σωπάσουν τους "Γιατρούς της Αμερικής" την περασμένη εβδομάδα και να εξαφανίσουν video θα πρέπει να τρομάζει οποιονδήποτε πιστεύει ακόμα στην ελευθερία του λόγου.
Όχι, λένε, πρέπει να μείνουμε σε καραντίνα και να προστατευτούμε μέχρι να έχουμε το εμβόλιο.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ρίχνει δισεκατομμύρια σε ένα εμβόλιο που μπορεί να είναι λιγότερο από 60% αποτελεσματικό για την πρόληψη ενός ιού που έχει κάτι σαν ποσοστό επιβίωσης 99,8%.
Τι είδους μαθηματικά είναι αυτό;
Πόσοι μπορεί να υποστούν παρενέργειες από το εμβόλιο από ότι θα βοηθηθούν;
Πιθανότατα δεν θα μάθουμε ποτέ γιατί η αμερικανική κυβέρνηση απλώς έδωσε νομική ασυλία στις φαρμακευτικές εταιρίες οι οποίες ζήτησαν προστασία από τυχόν ευθύνες εάν το εμβόλιο προκαλεί παρενέργειες στην ανθρώπινη υγεία.
Το παγκόσμιο σύστημα συνεχίζει να μας τρομοκρατούν και να μας κρατούν απομονωμένους.
Πρώτα ήταν οι μετρήσεις, έπειτα τα κρούσματα, οι θάνατοι, η καραντίνα, η μάσκα και πολλά άλλα.
Οι άνθρωποι θυμώνουν.
Είναι μπερδεμένοι.
Αντιμετωπίζουν μια οικονομική ύφεση ιστορικών διαστάσεων. Αλλά το χειρότερο απ’ όλα, η κυβέρνηση Leviathan αρπάζει το τελευταίο κομμάτι ελευθερίας των πολιτών του κόσμου.
Οι ευρωπαίοι αρχίζουν να ξυπνούν.
Ας ελπίσουμε ότι η Αμερική θα ξυπνήσει σύντομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης