Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αμβρόσιος: Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα

tags :
Αμβρόσιος: Εργαλείο του διαβόλου η μάσκα
Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος χαρακτηρίζοντας τη μάσκα «εργαλείο του διαβόλου»,
Ξαναχτύπησε ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος χαρακτηρίζοντας τη μάσκα «εργαλείο του διαβόλου», τη στιγμή που αυξάνονται σημαντικά τα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας και η χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους έχει καταστεί υποχρεωτική.
Σαν μην φτάνουν οι χαρακτηρισμοί, ο Αμβρόσιος προτρέπει τους πιστούς να εισέρχονται στους ναούς χωρίς να φορούν μάσκα.
«Η εποχή του Αντιχρίστου πλησιάζει και εμείς την προγευόμεθα» επεσήμανε, προσθέτοντας απευθυνόμενους στους πιστούς πως «κάθε απόγευμα να πηγαίνουμε στο Ναό ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ και να ψάλλουμε την Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο!»
«Η μάσκα δηλαδή το εργαλείο του Διαβόλου, κυριαρχεί τώρα πλέον παντού! ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ! Στην παραπάνω φωτογραφία βλέπετε και τον Δεσπότη και τους Διακόνους και τον χειροτονούμενο νέο κληρικό και το εκκλησίασμα, ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ, ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ! Επομένως ο Διάβολος, στη συγκεκριμένη περίπτωση, εισήλθε στο ΜΥΑΛΟ κάποιων Αρχιερέων και κάποιων άλλων Κληρικών και ΤΟ ΕΘΟΛΩΣΕ! Τι κρίμα!» έγραψε στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Ο Αμβρόσιος συνεχίζοντας το παραλήρημά του ανέφερε ότι «τα μέτρα, οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι απαγορεύσεις, γενικότερα οι σχετικές οδηγίες του κ. Χαρδαλιά, της κας Κεραμέως και των λοιπών Κυβερνητικών Στελεχών ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ!».
Ο πρώην μητροπολίτης, γνωστός για τις μισαλλόδοξες απόψεις του, σημειώνει ότι ο κορωνοϊός «ήταν το τέχνασμα των Σκοτεινών Δυνάμεων, οι οποίες εργάζονται για την λεγόμενη παγκοσμιοποίηση! Παγκοσμιοποίηση σημαίνει την κυριαρχία του Διαβόλου σε παγκόσμια κλίμακα και το σφράγισμα των ανθρώπων με τη σφραγίδα του Αντιχρίστου, δηλ. του Διαβόλου, με τον αριθμό 666, τον οποίον ο Ευαγγελιστής Ιωάννης στο Βιβλίο της Αποκαλύψεως ονομάζει «χάραγμα του Αντιχρίστου».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης