Στο +20% η Intralot – Έσβησε τις απώλειες από τη μέρα εισαγωγής στην κατηγορία της επιτήρησης

Στο +20% η Intralot – Έσβησε τις απώλειες από τη μέρα εισαγωγής στην κατηγορία της επιτήρησης
Στην αγορά, κυκλοφορούν κάποιες πληροφορίες για ενδεχόμενες θετικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, αναφορικά με τον ηλεκτρονικό τζόγο, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν υπεραξία στην εισηγμένη
Στο limit up και συγκεκριμένα στο +19,47% έκλεισε η μετοχή της Intralot στη σημερινή συνεδρίαση με την τιμή να διαμορφώνεται στα 0,1350 ευρώ.
Ο όγκος ανήλθε στα 506 χιλ. τεμάχια και η αποτίμηση στα 21,2 εκατ. ευρώ.
Με τη σημερινή άνοδο η μετοχή «έσβησε» τις απώλειες που κατέγραψε από την ημέρα που μπήκε στην επιτήρηση, ήτοι από 9/7.
Υπενθυμίζεται πως στις 8/7, πριν δηλαδή ανακοινωθεί η είσοδος στην επιτήρηση είχε κλείσει στα 0,1360 ευρώ.
Από πλευράς νέων δεν υπάρχει κάτι θετικό, ούτε κάποια ενημέρωση για την πορεία αναδιάρθρωσης.
Στην αγορά ωστόσο, κυκλοφορούν κάποιες πληροφορίες για ενδεχόμενες θετικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, αναφορικά με τον ηλεκτρονικό τζόγο, οι οποίες θα μπορούσαν να δώσουν υπεραξία στην εισηγμένη.
Πάντως, αναλυτές που παρακολουθούν τον ισολογισμό, σημειώνουν πως αν υπάρξει κούρεμα στα ομολογιακά δάνεια θα μπορούσε να ωφεληθεί η εταιρεία ή ακόμα και αν ένα μέρος τους μετατρεπόταν σε μετοχές.
Αυτή η εξέλιξη θα βελτίωνε την καθαρή θέση και θα μείωνε και τις δανειακές υποχρεώσεις, αλλά και το ύψος των τόκων που καταβάλει η εταιρεία κάθε χρόνο.
Υπενθυμίζεται πως σε πρόσφατο μήνυμά του ο Σωκράτης Κόκκαλης, στη γενική συνέλευση της Ιντρακόμ, τόνισε πως δεν πρέπει να συνδέεται η Ιντρακόμ με την Ιντραλότ.

www.bankingnews.gr

BREAKING NEWS