Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Standard and Poor’s: Υποβάθμισε σε αρνητικό το outlook της Boeing - Στο ΒΒΒ η αξιολόγηση

Standard and Poor’s: Υποβάθμισε σε αρνητικό το outlook της Boeing - Στο ΒΒΒ η αξιολόγηση
Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s υποβάθμισε σήμερα  5/8 το outlook της Boeing σε αρνητικό από σταθερό
Ο αμερικανικός οίκος αξιολόγησης Standard and Poor’s υποβάθμισε σήμερα  5/8 το outlook της Boeing σε αρνητικό από σταθερό, διατηρώντας παράλληλα την πιστοληπτική αξιολόγηση της αεροναυπηγικής βιομηχανίας στη χαμηλότερη επενδυτική βαθμίδα «BBB».
Οι αρνητικές προοπτικές αντικατοπτρίζουν ότι ο αντίκτυπος της πανδημίας του κορωνοϊού στη ζήτηση αεροσκαφών θα μπορούσε να είναι σημαντικά χειρότερος ή ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να ανακάμψει, από ό,τι περιμέναμε προηγουμένως, αναφέρει χαρακτηριστικά ο οίκος, προσθέτοντας ότι αυτό θα καθυστερήσει τη βελτίωση του ισολογισμού της εταιρείας.
Η S&P αναφέρει ότι οι ελεύθερες ταμειακές ροές πιθανότατα θα είναι θετικές το επόμενο έτος, αν και θα διαμορφωθούν σε χαμηλότερο επίπεδο από το αναμενόμενο, ενώ προσθέτει ότι η αεροναυπηγική βιομηχανία διαθέτει επαρκή ρευστότητα χάρη στην πρόσφατη έκδοση χρέους των 25 δισ. δολαρίων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης