Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πέφτουν οι τιμές για διακοπές σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία στο Ην. Βασίλειο - Η Ελλάδα ο πιο δημοφιλής προορισμός

tags :
Πέφτουν οι τιμές για διακοπές σε Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία στο Ην. Βασίλειο - Η Ελλάδα ο πιο δημοφιλής προορισμός
Η TUI αύξησε τη χωρητικότητα προς την Ελλάδα και την Τουρκία, αφού είδε αύξηση της ζήτησης καθώς οι πελάτες προσπάθησαν να κάνουν εναλλακτικά σχέδια διακοπών
Οι τιμές για διακοπές στην Ελλάδα, την Τουρκία και την Ιταλία υποχώρησαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τις δύο εβδομάδες μετά από τις συμβουλές της κυβέρνησης να σταματήσουν τα ταξίδια προς την Ισπανία.
Τα στοιχεία από το TravelSupermarket αποκαλύπτουν πως το κόστος των ταξιδιών στην Ελλάδα και την Τουρκία μειώθηκε κατά 28% και στην Ιταλία 52%.
Η συνολική πτώση των τιμών μπορεί να αντικατοπτρίζει την αυξημένη νευρικότητα μεταξύ των καταναλωτών, σε μια εποχή που αυξάνονται οι φόβοι για ένα δεύτερο κύμα του Covid-19.
Ο ιστότοπος σύγκρισης διαπίστωσε επίσης ότι οι αναζητήσεις στην Ισπανία κατέρρευσαν κατά 80% μετά την επίμαχη απόφαση της FCO να συμπεριλάβει τις Βαλεαρίδες και τις Καναρίους Νήσους στην προειδοποιητική της διαδρομή.

Η Ελλάδα ο πιο δημοφιλής προορισμός το 2020

Ακολουθώντας την κυβερνητική απόφαση, η TUI αύξησε τη χωρητικότητα προς την Ελλάδα και την Τουρκία, αφού είδε αύξηση της ζήτησης καθώς οι πελάτες προσπάθησαν να κάνουν εναλλακτικά σχέδια διακοπών.
Πολλοί επίδοξοι παραθεριστές έχουν διαγράψει το 2020 και σχεδιάζουν διακοπές το 2021.
Η Travelsupermarket δήλωσε ότι η Ελλάδα αποδείχθηκε η πιο δημοφιλής για τα ταξίδια 2020, ακολουθούμενη από την Τουρκία, την Ιταλία, τη Μάλτα και την Κροατία.
Επίσης σε ζήτηση για τις παραπάνω χώρες είναι οι αναχωρήσεις τον Απρίλιο και τον Μάιο του 2021.
 
Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης