Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Pasal: Προσύμφωνο απόκτησης χαρτοφυλακίου ακινήτων στον Ασπρόπυργο - Στα 38 εκατ. το τίμημα

tags :
Pasal: Προσύμφωνο απόκτησης χαρτοφυλακίου ακινήτων στον Ασπρόπυργο - Στα 38 εκατ. το τίμημα
Pasal: Προσύμφωνο απόκτησης χαρτοφυλακίου ακινήτων στον Ασπρόπυργο
Η PASAL (η «Εταιρεία») ανακοινώνει στο επενδυτικό κοινό, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ευρωπαϊκού Κανονισμού 596/2014 και των κατ’ εξουσιοδότηση αυτού εκτελεστικών κανονισμών και σχετικών νόμων, ότι στις07.08.2020  σύναψε προσύμφωνο με καταβολή αρραβώνα ποσού 1,5 εκατομμυρίων ευρώγια την αγορά των 3 ακινήτων logisticsκαι αποθηκευτικών χώρων που βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής.
Πρόκειται για  ακίνητα πλήρως μισθωμένα σε διάφορους μισθωτές  συνολικής επιφάνειας κτισμάτων (GLA) 62.500 τετραγωνικών μέτρων.
Η αξία της αγοράς ανέρχεται σε  περίπου 38 εκατ. ευρώ.
Η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί μέχρι τέλους του 2020 σε συνδυασμό με Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίουτης Εταιρείας και θα χρηματοδοτηθεί με Ίδια κεφάλαια και τραπεζικό δανεισμό (για τον οποίο υπάρχει ήδη έγκριση).
Η συγκεκριμένη εξαγορά γίνεται στο πλαίσιο υλοποίησης επενδυτικού πλάνου το οποίο προβλέπει την προσθήκη στο  χαρτοφυλάκιο της Εταιρείας ποιοτικών ακινήτων υψηλών  αποδόσεων με μακροπρόθεσμες μισθώσεις. Οκλάδος των logistics αποτελεί στρατηγική επιλογή της PASAL και σκοπεύει να συνεχίσει τις επενδύσεις στον συγκεκριμένο τομέα.
Η Εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για κάθε εξέλιξη της συγκεκριμένης συναλλαγής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης