Τελευταία Νέα
Διεθνή

Weber (ΕΛΚ): Η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου προάγει τη σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο

Weber (ΕΛΚ): Η συμφωνία Ελλάδας - Αιγύπτου προάγει τη σταθερότητα στην Αν. Μεσόγειο
Η ΕΕ θα πρέπει να σταθεί κοντά στην Ελλάδα και ενάντια στις Τουρκικές προσπάθειες να υπονομεύει το διεθνές δίκαιο στην περιοχή
Τα εύσημα στην ελληνική κυβέρνηση για τη συμφωνία με την Αίγυπτο δίνει ο επικεφαλής της ευρωομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Manfred Weber.
Σε ανάρτηση του στο Twitter αναφέρει ότι «είναι καλό που η Ελλάδα εργάστηκε μαζί με την Αίγυπτο για την σύναψη μιας μεγάλης συμφωνίας που προάγει την ειρήνη και την σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο. Η ΕΕ θα πρέπει να σταθεί κοντά στην Ελλάδα και ενάντια στις Τουρκικές προσπάθειες να υπονομεύσει το διεθνές δίκαιο στην περιοχή»
«Χαίρομαι που βλέπω ότι η Ελλάδα συνεργάστηκε με την Αίγυπτο, για να παράξει μια νόμιμη συμφωνία που ενισχύει την ειρήνη και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο», επισήμανε ο Γερμανός αξιωματούχος.
«Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της Ελλάδας ενάντια στις τουρκικές προσπάθειες υπονόμευσης του διεθνούς δικαίου στην περιοχή», συμπλήρωσε, ενώ έδωσε τα εύσημα για τη συμφωνία στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

  

Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης