Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κορωνοϊός - Κρήτη: Δε θα γίνουν φέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων - Τι ανέφερε ο δήμαρχος

Κορωνοϊός - Κρήτη: Δε θα γίνουν φέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων - Τι ανέφερε ο δήμαρχος
«Aυτή τη χρονική στιγμή προέχει η προάσπιση της ασφάλειας της κοινωνίας μας και της υγείας όλων των πολιτών», τονίζει η δημοτική αρχή Ανωγείων
Δεν θα διεξαχθούν  φέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο του εορτασμού του Ολοκαυτώματος των Ανωγείων, όπως αποφάσισε η δημοτική αρχή Ανωγείων, με τον δήμαρχο Σωκ. Κεφαλογιάννη να δηλώνει πως «θεωρούμε ότι το πιο σωστό και δόκιμο είναι η ακύρωση των εκδηλώσεων».
Σύμφωνα με τον κ. Κεφαλογιάννη, «λόγω των αυξημένων κρουσμάτων και των μέτρων των οποίων είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε καθώς και το γεγονός ότι αφουγκραζόμαστε την ανησυχία ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας όσον αφορά τον κορωνοϊό και την τήρηση όλων των σωστών διαδικασιών, θεωρούμε ότι το πιο σωστό και δόκιμο είναι η ακύρωση των εκδηλώσεων».
Ο ίδιος προσθέτει πως «… και μόνο το γεγονός ότι θα πρέπει να βάλουμε περιορισμό στους θεατές και να ορίσουμε ένα νούμερο πλαφόν για να εισέλθει στον χώρο του θεάτρου "Νίκος Ξυλούρης" θεωρούμε ότι δεν συνάδει με το πνεύμα της εκδήλωσης.
Οι εκδηλώσεις για μια τέτοια ιστορική ημέρα θα θέλαμε να είναι ανοιχτές προς όλους τους ανθρώπους».
Αναφορικά με την εκδήλωση το πρωί της 13ης Αυγούστου στο Αρμί Ανωγείων όπως ανέφερε ο κ. Κεφαλογιάννης «…θα προσπαθήσουμε και θα λάβουμε όλα τα μέτρα ώστε να μην υπάρξει συγχρωτισμός και να αποδώσουμε τις οφειλόμενες τιμές στο μεγάλο γεγονός για την ιστορία του τόπου μας.
Θα υπάρχουν καρέκλες με αποστάσεις διασκορπισμένες σε όλη την πλατεία Αρμί. Στο τέλος της εκδήλωσης θα διανεμηθεί ένα cd παραγωγής του δήμου Ανωγείων από τον Στεφανή Χαιρέτη με τίτλο "Η Ιστορία γράφεται ότι καιρό κι αν κάνει".
Η δημοτική αρχή σημειώνει πως «αυτό που ζούμε ούτε είναι ευχάριστο ούτε και συνάδει με τις παραδόσεις του τόπου», συμπληρώνοντας ωστόσο ότι «αυτή τη χρονική στιγμή προέχει η προάσπιση της ασφάλειας της κοινωνίας μας και της υγείας όλων των πολιτών».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης