Κίνημα Αλλαγής για Εύβοια: Δεν ελήφθησαν τα προληπτικά μέτρα που αρμόζουν στην πρόβλεψη τέτοιας κακοκαιρίας

Κίνημα Αλλαγής για Εύβοια: Δεν ελήφθησαν τα προληπτικά μέτρα που αρμόζουν στην πρόβλεψη τέτοιας κακοκαιρίας
Tο Κίνημα Αλλαγής καλεί  όλους τους αρμόδιους  να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους για την προστασία των ανθρώπων, τον περιορισμό των συνεπειών της καταστροφής και την άμεση στήριξη των πληγέντων
Tη θλίψη του για το χαμό των συνανθρώπων μας από τις πλημμύρες στην Εύβοια εξέφρασε το Κίνημα Αλλαγής, καλώντας όλους τους αρμόδιους έστω και τώρα να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους για την προστασία των ανθρώπων, τον περιορισμό των συνεπειών της καταστροφής και την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγέντων.
Όπως αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής, «σε αυτές τις τραγικές στιγμές, δεν συγχωρείται καμιά ολιγωρία και αδράνεια της κρατικής μηχανής.
Παρά την επίσημη πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας για την εκδήλωση έκτακτων καιρικών φαινομένων, δεν ελήφθησαν δυστυχώς τα προληπτικά μέτρα που αρμόζουν στην πρόβλεψη τέτοιας κακοκαιρίας».
 «Καλούμε όλους τους αρμόδιους έστω και τώρα να καταβάλουν το μέγιστο των προσπαθειών τους για την προστασία των ανθρώπων, τον περιορισμό των συνεπειών της καταστροφής και την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των πληγέντων», καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλλαγής.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS