Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

“Ταξίδι στο πουθενά”, μία λύση για ταξιδιώτες στην εποχή της πανδημίας

tags :
“Ταξίδι στο πουθενά”, μία λύση για ταξιδιώτες στην εποχή της πανδημίας
Σχεδόν 200 άτομα αγόρασαν εισιτήρια με πτήση της Starlux Airlines την περασμένη Παρασκευή
Οι περιορισμοί λόγω πανδημίας έχουν εξαντλήσει την φαντασία των ταξιδιωτικών εταιρειών, που αναπτύσσουν δημιουργικές λύσεις για να εξυπηρετήσουν όσους θέλουν να αποδράσουν.
Σχεδόν 200 άτομα αγόρασαν εισιτήρια με πτήση της Starlux Airlines την περασμένη Παρασκευή για μία “πτήση στο πουθενά” που ξεκίνησε και κατέληξε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan της Ταϊβάν.
Η λεγόμενη “πτήση προς το πουθενά” είναι μια κοινή προσπάθεια της αεροπορικής εταιρείας και του Klook. Και τα εισιτήρια προς πώληση στην πλατφόρμα την Τρίτη εξαντλήθηκαν σε λίγα δευτερόλεπτα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του Klook.
Η πτήση τριών ωρών, με 180 θέσεις οικονομικής θέσης και οκτώ στην επιχειρηματική θέση, αναχώρησε στις 11 π.μ. τοπική ώρα, πέταξε πάνω από την ανατολική ακτή της Ταϊβάν και πέρασε από τις Φιλιππίνες προτού επιστρέψει στο αεροδρόμιο.
Κατά τη διάρκεια της τρίωρης πτήσης, οι επιβάτες έχουν πρόσβαση σε ψυχαγωγία επί του σκάφους, μειωμένα είδη αφορολόγητων ειδών και ένα γεύμα που ετοιμάζεται από το Longtail, ένα εστιατόριο 1 αστέρων Michelin στην Ταϊπέι.
Παράλληλα με τα εισιτήρια μόνο για πτήσεις, το Klook πούλησε πακέτα πτήσεων και ξενοδοχείων που περιλαμβάνουν μια διανυκτέρευση και εμπειρία φαγητού σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο μετά την πτήση. Και τα εισιτήρια πακέτου εξαντλήθηκαν επίσης μέσα σε λίγα λεπτά.
“Η επιθυμία να εξερευνήσουμε τον κόσμο παραμένει ισχυρή παρά τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς, λέει ο Marcus Yong, αντιπρόεδρος μάρκετινγκ APAC στην Klook.
Στην πραγματικότητα, στους ανθρώπους λείπουν ακόμη και οι πιο απλές στιγμές ταξιδιού. Οπως η χρήση του διαβατηρίου τους ή η παραλαβή των αποσκευών τους από το καρουσέλ”.
Παρόμοιες πτήσεις προσφέρονται από την EVA Air και την China Airlines.
Επίσης και ορισμένες γραμμές κρουαζιέρας προσφέρουν “ταξίδια στο πουθενά”. Εκδρομές μικρής διάρκειας που αναχωρούν και επιστρέφουν στο ίδιο λιμάνι χωρίς στάσεις, όπως η TUI Cruises και η AIDA Cruises της Carnival Corporation.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης