Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η DER Touristik εντάσσεται στον κορυφαίο ταξιδιωτικό πάροχο Aldiana Club Resorts

tags :
Η DER Touristik εντάσσεται στον κορυφαίο ταξιδιωτικό πάροχο Aldiana Club Resorts
Στις 9 Ιουλίου 2020, η DER Touristik υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 50% της Aldiana Holding GmbH (Oberursel) από την Swiss LMEY Investments AG (Zug)
Ο Όμιλος DER Touristik θα εισέλθει στο μέλλον στην κατηγορία premium για τις λέσχες διακοπών και θα γίνει συνεργάτης στο Aldiana Club Resorts, ένας από τους πιο γνωστούς Ευρωπαίους παρόχους υψηλής ποιότητας club διακοπών.
Στις 9 Ιουλίου 2020, η DER Touristik υπέγραψε συμφωνία για την απόκτηση του 50% της Aldiana Holding GmbH (Oberursel) από την Swiss LMEY Investments AG (Zug). Ο ταξιδιωτικός όμιλος DER Touristik και η εταιρεία επενδύσεων LMEY θα κατέχουν το 50% της νέας κοινοπραξίας.
“Η Aldiana ταιριάζει απόλυτα στο χαρτοφυλάκιο ταξιδιωτικών προσφορών μας, γιατί θέλουμε να αναπτυχθούμε και στην κατηγορία υψηλής ποιότητας κλαμπ διακοπών”, λέει ο κ.Sören Hartmann, Διευθύνων Σύμβουλος του DER Touristik Group.
«Το εμπορικό σήμα του ξενοδοχείου Sentido με ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων, το οικογενειακό κλαμπ Calimera με εγκαταστάσεις στην γκάμα  του 3 έως 4 αστέρων συμπληρώνεται τέλεια από την Aldiana. Η Aldiana θα συνεχίσει να επεκτείνεται με νέους συλλόγους. Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων LMEY και η DER Touristik, με την ισχυρή δύναμη πωλήσεών τους, προσφέρουν το ιδανικό πλαίσιο για αυτό », λέει ο κ. Hartmann.
Το DER Touristik Group είναι το ταξιδιωτικό τμήμα του Ομίλου REWE και έχει ήδη καθιερωθεί ως «ομπρέλα για ισχυρές μάρκες» σε 16 ευρωπαϊκές χώρες. Από εκεί, το DER Touristik φέρνει τους ταξιδιώτες σε όλες σχεδόν τις χώρες του κόσμου.
«Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε αποκτήσει έναν ισχυρό τουριστικό συνεργάτη για την Aldiana στο DER Touristik. Μαζί θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη μάρκα Aldiana και το χαρτοφυλάκιό της σε υψηλό επίπεδο. Ως ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς πράκτορες, η DER Touristik επιτρέπει τη δημιουργία προϋποθέσεων για μελλοντική ανάπτυξη », τονίζει ο κ. Bert Cok, ιδιοκτήτης της LMEY.
Ως προμηθευτής premium στον τομέα των συλλόγων στην Ευρώπη, η Aldiana είναι ένας από τους κορυφαίους διοργανωτές των διακοπών του συλλόγου. Η εταιρεία λειτουργεί δέκα εργοστάσια σε Ελλάδα, Ιταλία, Αυστρία, Ισπανία, Τυνησία και Κύπρο. Εκτός από ένα εκτεταμένο πρόγραμμα all-inclusive σε όλα τα κλαμπ παραλίας, η Aldiana προσφέρει στους επισκέπτες της προσφορές σπορ και ευεξίας, επαγγελματική φροντίδα παιδιών, εκδηλώσεις καθώς και γαστρονομία και ποιότητα υπηρεσιών στο υψηλότερο επίπεδο.
Η ολοκλήρωση της αγοράς υπόκειται στην αντιμονοπωλιακή έγκριση και στην εκπλήρωση των συμβατικών όρων κλεισίματος.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης