Τελευταία Νέα
Διεθνή

Mnuchin (Αμερικανός ΥΠΟΙΚ): Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε περισσότερα χρήματα στο τραπέζι

Mnuchin (Αμερικανός ΥΠΟΙΚ): Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε περισσότερα χρήματα στο τραπέζι
Ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επίτευξης συμφωνίας για τα μέτρα ακόμα κι εντός της εβδομάδας
Ανοιχτή στις συζητήσεις με τους ηγέτες των Δημοκρατικών  δηλώνει η κυβέρνηση Trump διαμηνύοντας μάλιστα ότι θα μπορούσε να βάλει περισσότερα χρήματα στο τραπέζι προκειμένου να κλείσει η συμφωνία για τα μέτρα τόνωσης της οικονομίας.
«Ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να δαπανήσει ό,τι χρειάζεται...
Είμαστε προετοιμασμένοι να βάλουμε περισσότερα χρήματα στο τραπέζι» δήλωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών, Steven Mnuchin, μιλώντας στο CNBC.
Ο Mnuchin αρνήθηκε να διευκρινίσει πότε ο ίδιος και ο διευθυντής του Λευκού Οίκου, Mark Meadows, θα επανεκκινήσουν τις συζητήσεις με την πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, Nancy Pelosi, και τον αρχηγό της μειοψηφίας της Γερουσίας Chuck Schumer μετά από διακοπή των διαπραγματεύσεων την Παρασκευή.
O ίδιος είπε ότι οι ηγέτες των Δημοκρατικών φαινόταν «πρόθυμοι να συμβιβαστούν» καθώς οι πλευρές έχουν διαφορά τρισεκατομμυρίων δολαρίων όσον αφορά τις δαπάνες για την αντιμετώπιση της οικονομίας ζημίας του κορωνοϊού.
«Εάν μπορούμε να πετύχουμε μια δίκαιη συμφωνία, είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε αυτή την εβδομάδα» δήλωσε ο Mnuchin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης