Τελευταία Νέα
Διεθνή

Fauci: Οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίσουν αυτοπροσώπως στις εκλογές στις 3/11

Fauci: Οι πολίτες θα μπορούν να ψηφίσουν αυτοπροσώπως στις εκλογές στις 3/11
Για τα σχολεία και εάν θα ανοίξουν τόνισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα την υγεία, επισήμανε ο Fauci.
Δεν υπάρχει λόγος να μην μπορούμε να ψηφίσουμε αυτοπροσώπως στις εκλογές στις 3 Νοεμβρίου 2020 αναφέρει ο Δρ. A. Fauci, ο οποίος υποστήριξε κατηγορηματικά τις θέσεις του Προέδρου Trump
Ο Fauci ο οποίος ηγείται της ομάδας παρακολούθησης του κορωνοιού στις ΗΠΑ ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι νέοι άνθρωποι έχουν υποχρέωση να βοηθήσουν στον έλεγχο του ιού.
Για τα σχολεία και εάν θα ανοίξουν τόνισε ότι οι αποφάσεις θα ληφθούν με γνώμονα την υγεία.
Σε διάστημα ενός έτους θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα καλό διάστημα για να παρασκευαστεί ένα εμβόλιο.

Επανεμφάνιση του κορωνοιού;

Οι NYT επέμειναν ότι οι περιπτώσεις υποτροπής του COVID-19 είναι εξαιρετικά σπάνιες και εκείνοι που ανησυχούν για την πιθανότητα χρόνιας λοίμωξης ακόμη και με εμβόλιο ήταν απλώς φοβισμένοι.
Ωστόσο δύο ασθενείς στην Κίνα που ανέκαμψαν πριν μήνες από το COVID-19, δοκιμάστηκαν και πάλι θετικοί σε νέο τέστ, προκαλώντας ανησυχία για την ικανότητα του ιού να επανεμφανίζεται σε άτομα που είχε μολύνει προηγουμένως.
Μια 68χρονη γυναίκα στην κεντρική κινεζική επαρχία Hubei, όπου ο ιός εμφανίστηκε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο 2019, βρέθηκε θετική στον κορωνοιό - έξι μήνες αφότου υποτίθεται ότι διαγνώστηκε και ανάρρωσε.
Ένας άλλος άνδρας που βρέθηκε ότι είχε προσβληθεί από την ασθένεια τον Απρίλιο, αφού επέστρεψε στην Κίνα βρέθηκε θετικός.
Από την πλευρά του ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας τόνισε ότι η πιθανότητα επανεμφάνισης της νόσου εξακολουθεί να είναι πολύ περιορισμένη και "δεν επιβεβαιώνεται"

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης