Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως θα είναι η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδίων

tags :
Πως θα είναι η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδίων
Άνιση η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών
“Η ανάκαμψη των επαγγελματικών ταξιδιών θα είναι άνιση, με πρωτοποριακές και δημιουργικές εταιρείες να αναλαμβάνουν το προβάδισμα”.
Αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ο Dr. Shawn DuBravac σε διαδικτυακό σεμινάριο του Παγκόσμιου Οργανισμού Επαγγελματικών Ταξιδίων (GBTA).
*    Οι κύριοι παράγοντες ανάκαμψης θα είναι η απελευθέρωση ενός εμβολίου COVID-19 και ο ρυθμός μείωσης των θετικών περιπτώσεων, και οι δύο θα αναπνέουν εμπιστοσύνη στις επιχειρήσεις και τους καταναλωτές.
*    Η σταθερότητα των επιχειρήσεων θα βοηθηθεί από την αυξημένη κυβερνητική δημοσιονομική ώθηση από την κυβέρνηση, πιο ομοιόμορφους και συστηματικούς κανόνες καραντίνας και από την προτεινόμενη παραίτηση από την ευθύνη που θα παρέχει ασυλία σε επιχειρήσεις που ακολουθούν τις οδηγίες δημόσιας ασφάλειας και λαμβάνουν συνιστώμενες προφυλάξεις κατά της μόλυνσης COVID-19.
*    Η αλλαγή των τιμών δεν θα τονώσει τη ζήτηση. Οι μετρήσεις δείχνουν ότι οι ταξιδιώτες προτιμούν να πηγαίνουν σε περιοχές πιο κοντά στο σπίτι, υποδηλώνοντας ότι τα ξενοδοχεία και οι χερσαίες μεταφορές ενδέχεται να ανακάμψουν πιο γρήγορα από τις αεροπορικές εταιρείες. Οι αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν πρόσθετες πιέσεις λόγω διεθνών ταξιδιωτικών περιορισμών.
*    Καθώς οι καταναλωτές αρχίζουν να ταξιδεύουν ξανά, οι προτιμήσεις τους ενδέχεται να αλλάξουν. Οι επιχειρήσεις που έχουν δώσει προσοχή στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ταξιδιωτών κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας, και στη συνέχεια αξιοποιούν αυτήν την ευκαιρία για να προσφέρουν νέες και καινοτόμες λύσεις, θα βγουν δυνατές στην άλλη πλευρά της ύφεσης.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης