Τελευταία Νέα
Ασφαλιστικά Νέα

Interamerican και Anytime σε μια «μικρή Δελφική Γιορτή» με τη Φωτεινή Δάρρα

tags :
Interamerican και Anytime σε μια «μικρή Δελφική Γιορτή» με τη Φωτεινή Δάρρα
 Interamerican  και Anytime επιβιβάστηκαν στο όχημα των Τεχνών και του Πολιτισμού, που φωτίζει τον δρόμο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής
Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου ο Αρχαιολογικός χώρος των Δελφών φιλοξένησε μια διαφορετική συναυλία.
Στο μαγνητικό πεδίο του συνέκλιναν η ποίηση, σπουδαία τραγούδια, η αυγουστιάτικη πανσέληνος και βέβαια, η κυρίαρχα υποβλητική ένταση του «Ομφαλού της Γης».
Τον κατανυκτικά ατμοσφαιρικό τόνο σε αυτή τη μοναδική σύγκλιση της πολιτιστικής κληρονομιάς και του φυσικού κάλλους έδωσε η ξεχωριστή ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα, στο πλαίσιο μιας άρτιας εκδήλωσης που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Δελφών και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Φωκίδος.
Η συναυλία, με φυσική παρουσία προσκεκλημένων στη Ρωμαϊκή Αγορά του Αρχαιολογικού χώρου, ελεγχόμενη και με τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας, μεταδόθηκε σε πραγματικό χρόνο και διαδικτυακά.
Με την εξαίρετη ερμηνεύτρια και το κουιντέτο των άξιων μουσικών που τη συνόδευαν: τρομπόνι, τρομπέτα, κοντραμπάσο, κρουστά και στο πιάνο τον Γιώργο Παπαχριστούδη, που επιμελήθηκε το πρόγραμμα, ταξίδεψαν μαζί η Interamerican και η Anytime υποστηρίζοντας αυτή την ιδιαίτερη μουσική παράσταση.
Για μια ακόμη φορά η Interamerican -τώρα και με τη σύμπραξη της Anytime, που κάνει ασφαλέστερη την οδική μετακίνηση- επιβιβάστηκε στο όχημα των Τεχνών και του Πολιτισμού, που φωτίζει τον δρόμο για μια καλύτερη ποιότητα ζωής.
«Στη συνισταμένη δύναμη που συνθέτουν άξιοι δημιουργοί και καλλιτέχνες - άνθρωποι του πνεύματος και θεματοφύλακες της πολιτισμικής κληρονομιάς, αλλά και πρόσωπα των τοπικών κοινωνιών και των θεσμών, ένας επιχειρηματικός οργανισμός με κοινωνικό όραμα έχει πάντα θέση και ρόλο, με τον σκοπό ανάλογες εμπειρίες να γίνονται μέρος της καθημερινότητας των πολιτών όλο και πιο συχνά, πολύ περισσότερο σε δύσκολες συνθήκες όπως οι σημερινές» επισημαίνει ο Γιάννης Ρούντος, διευθυντής Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας της INTERAMERICAN.
Για την Interamerican , η οποία τιμά κάθε προσπάθεια που γίνεται για την ανάδειξη του πολιτισμικού και πνευματικού περιεχομένου του τόπου μας, πραγματικά άξιζε αυτό το μουσικό ταξίδι μαζί με την Anytime, με τη συνεργασία της Φωτεινής Δάρρα και της ορχήστρας του Γιώργου Παπαχριστούδη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης