Τελευταία Νέα
Διεθνή

Spahn ( υπ. Υγείας Γερμανίας): Ανεύθυνη πράξη των νεαρών Γερμανών τα πάρτι στην «επικίνδυνη» Ισπανία, εν μέσω πανδημίας

Spahn ( υπ. Υγείας Γερμανίας): Ανεύθυνη πράξη των νεαρών Γερμανών τα πάρτι στην «επικίνδυνη» Ισπανία, εν μέσω πανδημίας
«Τα πάρτι είναι ανεύθυνα σε αυτήν την πανδημία», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας
Ανεύθυνη πράξη χαρακτήρισε ο  Γερμανός υπουργός Υγείας, Jens Spahn, τα πάρτι που γίνονται στο πλαίσιο των διακοπών.
Ο Spahn υπεραμύνθηκε της απόφασης της γερμανικής κυβέρνησης να εντάξει σχεδόν ολόκληρη την Ισπανία, συμπεριλαμβανομένης της Μαγιόρκα στις επικίνδυνες περιοχές για κορωνοϊό μετά από μια αύξηση των μολύνσεων στην περιοχή.
«Ξέρω πόσο πολύ οι Γερμανοί αγαπούν την Ισπανία ...
Αλλά δυστυχώς τα ποσοστά μόλυνσης εκεί αυξάνονται απότομα, πολύ έντονα», δήλωσε ο Jens Spahn στην εφημερίδα Bild am Sonntag.
«Όποιος πάει στην Ισπανία παρά την προειδοποίηση θα πρέπει να προστατεύσει τον εαυτό του και τους άλλους ενώ βρίσκεται σε διακοπές.
Τα πάρτι είναι ανεύθυνα σε αυτήν την πανδημία», δήλωσε ο Γερμανός υπουργός Υγείας.
Τα άτομα που επιστρέφουν στη Γερμανία από καθορισμένες περιοχές κινδύνου υποβάλλονται σε τεστ για κορωνοϊό ή υποχρεωτική καραντίνα δύο εβδομάδων.
Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορωνοϊού στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 1.415 σε 222.828, τη μεγαλύτερη άνοδο από τα τέλη Απριλίου, σύμφωνα με ο Ινστιτούτο Robert Koch (RKI.
Οι μολύνσεις στην Ισπανία έχουν επίσης αυξηθεί τις τελευταίες ημέρες μετά την ολοκλήρωση ενός σκληρού lockdown πριν από επτά εβδομάδες.
Η γερμανική κίνηση προκαλεί ένα νέο πλήγμα στις ελπίδες για μια γρήγορη αναζωογόνηση του μαζικού τουρισμού στην Ισπανία και τη Νότια Ευρώπη μετά από μήνες lockdown.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης