Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Celik (Τουρκία): Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μία σταγόνα θάλασσας της «Γαλάζιας Πατρίδας»

Celik (Τουρκία): Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μία σταγόνα θάλασσας της «Γαλάζιας Πατρίδας»
«Αυτό που καταλαβαίνει η Ελλάδα ως διπλωματία, είναι να επιβάλλει την κακομαθημένη της συμπεριφορά ως πολιτική της Ευρώπης» σημείωσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΡ
Επιμένει στο δόγμα των προκλήσεων η Τουρκία, παρά το γεγονός πως παρασκηνιακά συναινεί σε διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.
«Δεν θα εκχωρήσουμε ούτε μια σταγόνα θάλασσας της ΄΄Γαλάζιας Πατρίδας’’» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος της Τουρκίας Omer Celik σε ανάρτησή του στο Twitter.
«Δεν παίζουμε πολιτικά παιχνίδια στη δική μας “Γαλάζια Πατρίδα””, πρόσθεσε ο ίδιος, και προειδοποίησε  ότι η Τουρκία δεν απειλείται.
Έκανε μάλιστα λόγο για παράνομο «ελληνικό θέατρο» στην Ανατολική Μεσόγειο και κατηγόρησε την Ελλάδα  για κακομαθημένη συμπεριφορά.
«Αυτό που καταλαβαίνει η Ελλάδα ως διπλωματία, είναι να επιβάλλει την κακομαθημένη της συμπεριφορά ως πολιτική της Ευρώπης», έγραψε χαρακτηριστικά.
Κριτική άσκησε και στον Γάλλο πρόεδρο Emmanuel Macron, ο οποίος – κατά τον Celik-  απέτυχε σε όλα τα πολιτικά που διαχειρίστηκε και εμπλέκεται τώρα στην Ανατολική Μεσόγειο.
Image
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης