Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ron Paul Institute: Ο Atlas στο προσκήνιο, ο Fauci στο... περιθώριο και η κοινή λογική ξανά στο τιμόνι της Αμερικής

Ron Paul Institute: Ο Atlas στο προσκήνιο, ο Fauci στο... περιθώριο και η κοινή λογική ξανά στο τιμόνι της Αμερικής
Ο Πρόεδρος Trump προσλαμβάνοντας τον Atlas έχει ήδη θέσει στο περιθώριο τον Fauci, που απεδείχθη αντιφατικός και «λάθος» στις συστάσεις του
Η ενίσχυση της ομάδας αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού από τον πρόεδρο Trump του Δρ. Scott Atlas, είναι από εκείνα τα ελάχιστα καλά νέα που χρειαζόμαστε, εν τω μέσω μιας σκοτεινής περιόδου άσχημων εξελίξεων, όπου οι άνθρωποι εξακολουθούν να φοβούνται τον κορωνοϊό, οι κυβερνήσεις να καταπατούν τις πολιτικές ελευθερίες στο όνομα της καταπολέμησης του ιού και η οικονομία καταστράφηκε, από την χειρότερη κίνηση που θα μπορούσε να αποφασίσει μια κυβέρνηση στην ανθρώπινη ιστορία: το κλείσιμο της χώρας για την καταπολέμηση ενός ιού.
Αυτό τονίζει σε σημερινή ανάλυσή του ο Ron Paul μέσω του The Ron Paul Institute for Peace & Prosperity.
Όπως ανέφεραν μάλιστα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Πρόεδρος Trump έχει ήδη θέσει στο περιθώριο τον πρωταγωνιστή του Anthony Fauci υπέρ του Atlas του πρώην επικεφαλής νευροραδιολογίας του Πανεπιστημίου Στάνφορντ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Fauci ήταν ο «ειδικός» που μας είπε πριν από λίγους μήνες ότι δεν θα μπορούσαμε ποτέ να ξανασυναντηθούμε.
Οι συμβουλές, οι προβλέψεις και οι εκτιμήσεις του Fauci αποδείχτηκαν εξαιρετικά λανθασμένες, αντιφατικές και απλώς περίεργες: Μην φοράτε μάσκα!
Πρέπει να φοράτε μάσκα.
Οι μάσκες είναι σημαντικές ως σύμβολα.
Φορέστε γυαλιά.
Μείνετε σπίτι!
Ο συνωστισμός στις εκκλησίες να περιοριστεί, αλλά οι πορείες του κινήματος Black Lives Matter και οι συναντήσεις με ξένους που συναντώνται μέσω του Διαδικτύου είναι εντάξει.
Όταν ο Anthony Fauci απαίτησε ένα κλείσιμο της οικονομίας για αόριστο χρονικό διάστημα, στην πραγματικότητα φαινόταν να αγνοεί την καταστροφή που θα προκαλούσε την οικονομία και τη ζωή των ανθρώπων.
Άτομα όπως ο Fauci και άλλοι που απαιτούσαν lockdown, εξακολουθούσαν όλο το χρονικό διάστημα να παίρνουν τους παχυλούς μισθούς τους, οπότε τι τους ενδιαφέρει για τους άλλους;
Ο Δρ. Scott Atlas δεν είναι μόνο πρώην επικεφαλής γιατρός και διοικητής νοσοκομείου: ως ανώτερος συνεργάτης του Ιδρύματος Hoover κατανοεί επίσης τις επιπτώσεις της πολιτικής του κλειδώματος μιας χώρας.
Στις 22 Απριλίου, ο Δρ Atlas έγραψε σε ένα τεύχος στο The Hill με τίτλο, "Τα δεδομένα είναι - σταματήστε τον πανικό και τερματίστε την απόλυτη απομόνωση."
Στο άρθρο έθετε πέντε βασικά σημεία που είναι τόσο ακριβή σήμερα όπως και όταν τα έγραψε: η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων δεν κινδυνεύει να πεθάνει από τον Covid.
Η προστασία των ηλικιωμένων αποτρέπει τον υπερπληθυσμό των νοσοκομείων.
Ο αποκλεισμός ενός πληθυσμού εμποδίζει πραγματικά την ασυλία της αγέλης που είναι απαραίτητη για να νικήσει τον ιό.
Οι άνθρωποι πεθαίνουν επειδή δεν λαμβάνουν θεραπεία για ασθένειες εκτός Covid.
Γνωρίζουμε ποιο μέρος του πληθυσμού κινδυνεύει και μπορούμε να τους προστατεύσουμε.
Φανταστείτε πόσες χιλιάδες ζωές θα μπορούσαν να σωθούν αν η Διοίκηση άκουσε τον Δρ. Atlas τον Απρίλιο.
Ο διευθυντής του CDC Robert Redfield παραδέχτηκε τον περασμένο μήνα ότι τα lockdowns σκοτώνουν περισσότερους Αμερικανούς από τον Covid-19.
Με την πολιτική «Μην κάνουμε κακό» που ξεκίνησε, οδήγησε σε μια λανθασμένη πολιτική που 6 μήνες μετά, έχει προκαλέσει ανεπανόρθωτη ζημιά στη χώρα.
Η Νότια Ντακότα και η Σουηδία δεν έκαναν ουσιαστικά τίποτα για να μπλοκάρουν ή να περιορίσουν τους πληθυσμούς τους και πραγματικά τα πήγαν καλύτερα από τις πολιτείες που «κλειδώθηκαν» στις ΗΠΑ.
Είχαν χαμηλότερα ποσοστά θανάτου, τα νοσοκομεία τους δεν γέμισαν ποτέ με τους ασθενείς Covid και έχουν μια οικονομία για να επιστρέψουν.
Ελπίζουμε ότι ο Δρ. Άτλας δεν θα «μετριάσει» τη στάση του για να ευχαριστήσει την Ουάσινγκτον.
Οι πολιτικές του Trump για το Covid έχουν προκαλέσει περισσότερο κακό παρά καλό.
Με τον Fauci να φεύγει από το κάθισμα του οδηγού, έχουμε τελικά την ευκαιρία να γυρίσουμε τα πράγματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης