Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αργεντινή: Εθελοντές θα δοκιμάσουν το κινεζικό εμβόλιο της Sinopharm

Αργεντινή: Εθελοντές θα δοκιμάσουν το κινεζικό εμβόλιο της Sinopharm
Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η μελέτη, ώστε να έχουμε (σύντομα) τα αποτελέσματα και να μπορούμε να τα μοιραστούμε, είπε ο υπουργός Υγείας της Αργεντινής
Ένα πιθανό εμβόλιο για την Covid-19, της κινεζικής εταιρείας Sinopharm, θα δοκιμαστεί στη Φάση 3 σε εθελοντές στην Αργεντινή, ανακοίνωσε σήμερα Παρασκευή 21 Αυγούστου, ο υπουργός Υγείας Gines Gonzales Garcia.
«Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η μελέτη, ώστε να έχουμε (σύντομα) τα αποτελέσματα και να μπορούμε να τα μοιραστούμε», είπε ο υπουργός.
Τον περασμένο μήνα, η Αργεντινή ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει επίσης στις δοκιμές των εμβολίων της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας BioNTech και της αμερικανικής Pfizer. Εξάλλου, μαζί με το Μεξικό, δέχτηκε να συμμετάσχει στην παραγωγή εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου που προσπαθούν να παρασκευάσουν το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης σε συνεργασία με τη βρετανική φαρμακευτική εταιρεία AstraZeneca, για να το διανείμουν στη Λατινική Αμερική, εφόσον φυσικά περάσει επιτυχώς τη Φάση 3 των κλινικών δοκιμών.
Η Αργεντινή, μια χώρα 44 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει καταγράψει περίπου 321.000 κρούσματα της Covid-19 και περισσότερους από 6.500 θανάτους, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης