Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κεφαλονιά: Έρευνες για τον εντοπισμό σκάφους - Αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 21/8

Κεφαλονιά: Έρευνες για τον εντοπισμό σκάφους - Αγνοείται από το απόγευμα της Παρασκευής 21/8
Στο σκάφος επέβαιναν ένας 30χρονος και ακόμη τρία άτομα
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο θαλάσσιο χώρο της Κεφαλονιάς για τον εντοπισμό λέμβου που αγνοείται, η οποία  είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό.
Η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας ενημερώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 21/8  από ιδιώτη, ότι το υπό ιδιοκτησίας του Ε/Π σκάφος ''ΔΙΑΣ'' Σ.Α. 478, το οποίο είχε εκμισθωθεί από 30χρονο αλλοδαπό, δεν επεστράφη κατά το χρονικό διάστημα για το οποίο είχε εκμισθωθεί και έκτοτε αγνοείται, ενώ κατά δήλωσή του επέβαιναν άλλα τρία  άτομα.
Ἀμεσα εφαρμόστηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα  σκάφος FRONTEX, πέντε  ιδιωτικά σκάφη και δύο  περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος άντρας μαζί άλλα τρία άτομα εμφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής 21/8 σε γνωστό γραφείο της περιοχής του Αργοστολίου για να νοικιάσουν ένα σκάφος ώστε να πραγματοποιήσουν μονοήμερη εκδρομή στις παραλίες της περιοχής.
Το σκάφος δεν επέστρεψε στο Αργοστόλι αργά το απόγευμα της Παρασκευής στο Αργοστόλι, σύμφωνα με το μισθωτήριο συμβόλαιο και έκτοτε αγνοείται.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης