Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Σήμερα (27/8) τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου της Alpha Bank – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών

tags :
Σήμερα (27/8) τα αποτελέσματα δευτέρου τριμήνου της Alpha Bank – Οι εκτιμήσεις των αναλυτών
Οι μέσες εκτιμήσεις των αναλυτών κάνουν λόγο για καθαρά κέρδη 54 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης
Σήμερα μετά το κλείσιμο της συνεδρίασης δημοσιεύει αποτελέσματα η Alpha Bank για το δεύτερο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης.
Η διοίκηση θα ενημερώσει στη συνέχεια τους αναλυτές.
Η Optima Bank περιμένει καθαρά κέρδη 52 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο από 54 εκατ. ευρώ που είναι η μέση εκτίμηση των αναλυτών, καθώς έχει υιοθετήσει μία πιο συντηρητική τακτική για τα έσοδα από μη βασικές δραστηριότητες.
Περιμένει πως οι τάσεις από τη βασική δραστηριότητα θα δείξουν ανθεκτικότητα και είναι πιθανό να ξεπεράσουν τις τελευταίες εκτιμήσεις ειδικά στο μέτωπο των εσόδων.
Τα καθαρά έσοδα από τόκους αναμένεται σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο να είναι ενισχυμένα κατά 2%.
Η Euroxx περιμένει κέρδη προ φόρων από συνεχιζόμενες δραστηριότητες στο δεύτερο τρίμηνο 75 εκατ. ευρώ από ζημιές 9 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο.
Σε επίπεδο καθαρής κερδοφορίας περιμένει 71 εκατ. ευρώ στο δεύτερο τρίμηνο και 55 εκατ. ευρώ στο εξάμηνο.
Η Eurobank Equities περιμένει κερδοφόρο τρίμηνο με τα καθαρά κέρδη να αναμένονται στα 74 εκατ. ευρώ έναντι ζημίας 11 εκατ. ευρώ στο πρώτο τρίμηνο λόγω υψηλότερης δημιουργίας εσόδων (603 εκατ. ευρώ ή αύξηση 7% έναντι του προηγούμενου τριμήνου), υποστηριζόμενα επίσης από κέρδη από συναλλαγές και χαμηλότερες προβλέψεις.
Η Beta περιμένει καθαρά κέρδη 60 εκατ. ευρώ από συνεχιζόμενες δραστηριότητες έναντι ζημίας 11 εκατ. ευρώ στο προηγούμενο τρίμηνο και κερδών 59 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περσινό διάστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης