Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Έρευνα: Για ποια παροχή θα πλήρωναν περισσότερα οι Αμερικανοί ταξιδιώτες

tags :
Έρευνα: Για ποια παροχή θα πλήρωναν περισσότερα οι Αμερικανοί ταξιδιώτες
Το 76% των Αμερικανών δηλώνει ότι αναμένει να ταξιδέψει περισσότερο το 2020
Πάνω από τα τρία τέταρτα των Αμερικανών (76%) δηλώνουν ότι αναμένουν να ταξιδέψουν περισσότερο το 2020.
Ωστόσο, τέσσερις στους πέντε (80%) λένε ότι είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής τους και της κοινωνικής απόστασης.
Παράλληλα, τα πρωτόκολλα καθαριότητας είναι ένας μεγάλος καθοριστικός παράγοντας για τα ταξίδια τους.
Αυτό προκύπτει σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη της Ketchum Travel, μιας παγκόσμιας συμβουλευτικής εταιρείας επικοινωνίας.
Tο 87% των Αμερικανών ανέφερε ότι οι άλλοι ταξιδιώτες – όχι οι ταξιδιωτικές εταιρείες – έχουν μεγαλύτερη επίδραση στο εάν αισθάνονται άνετα να ταξιδεύουν. Αυτό προέκυψε από τη «μελέτη μετασχηματισμού των ταξιδιωτών».
Όσον αφορά στις αεροπορικές εταιρείες και τα ξενοδοχεία, λίγο περισσότερο από το ένα τρίτο (35%) και το ένα τέταρτο (25%) των ερωτηθέντων, αντίστοιχα, δεν τους εμπιστεύονται να παρέχουν μια ασφαλή εμπειρία.

Ποιοι μπορεί να ταξιδέψουν

Οι οικογένειες φαίνεται να είναι μια κοινή απάντηση. Τα δύο τρίτα (64%) των γονέων λένε ότι το COVID-19 έχει κάνει το ταξίδι με τα παιδιά τους πιο πιθανό.
Περισσότερο από το ήμισυ (57%) δήλωσε ότι ο COVID-19 έχει κάνει πιο πιθανό το ταξίδι με στενούς φίλους. Η Ketchum Travel ερεύνησε περίπου 4.000 Αμερικανούς στα τέλη Ιουλίου.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης