Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης της ΝΔ βάζουν λουκέτο και στον ελληνικό τουρισμό

ΣΥΡΙΖΑ: Οι χειρισμοί της κυβέρνησης της ΝΔ βάζουν λουκέτο και στον ελληνικό τουρισμό
Έξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας ο τουριστικός κλάδος καταρρέει μαζί και οι άνθρωποι που τον έχουν στηρίξει και η κυβέρνηση συνεχίζει τα επικοινωνιακά της παραμύθια, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ
Την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επαίρεται για το άνοιγμα του Τουρισμού και για τα έσοδα 5 δισεκατομμυρίων ευρώ, οι άνθρωποι της αγοράς και τα νούμερα τον διαψεύδουν με τις εκτιμήσεις να κυμαίνονται στα 3 δις.
Έξι μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας και ενώ ο τουριστικός κλάδος καταρρέει μαζί και οι άνθρωποι που τόσα χρόνια τον έχουν στηρίξει, η κυβέρνηση συνεχίζει τα επικοινωνιακά της παραμύθια.
Η τουριστική σεζόν για φέτος παρά τα ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και τις διαβεβαιώσεις τόσο του ίδιου του Πρωθυπουργού όσο και του Υπουργού Τουρισμού για success story στην διαχείριση της κρίσης, κλείνει χειρότερα και από τις όποιες εκτιμήσεις υπήρχαν.
Στις περιοχές μάλιστα όπου έχουν επιβληθεί αυστηρά περιοριστικά μέτρα, το κλείσιμο των ξενοδοχείων εντός Σεπτεμβρίου αποτελεί μονόδρομο, αφού οι κρατήσεις δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αισιοδοξίας.
Οι χειρισμοί της κυβέρνησης της ΝΔ βάζουν λουκέτο και στον ελληνικό τουρισμό.
Και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πανηγυρίζει.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης