Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Καταρρέει η δημοτικότητα της κυβέρνησης Johson λόγο της χαοτικής πολιτικής για τον covid 19

Βρετανία: Καταρρέει η δημοτικότητα της κυβέρνησης Johson λόγο της χαοτικής πολιτικής για τον covid 19
Το Συντηρητικό Κόμμα έχασε 26 μονάδες απέναντι στους Εργατικούς με τους οποίους ισοβαθμούν πλέον στο 40%
Η «χαοτική» όπως πολλοί βουλευτές του Συντηρητικού κόμματος χαρακτηρίζουν την πολική του βρετανού πρωθυπουργού Boris Johnson γύρω από την πανδημία του κορωνοΐού, τους έχει κάνει έξαλλους.
Μάλιστα ο Charles Walker, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της επιτροπής των συντηρητικών βουλευτών, που ιδρύθηκε το 1922, δήλωσε στον Observer ότι πολλοί βουλευτές είναι σε απόγνωση με αρκετούς από αυτούς να δυσκολεύονται να εξηγήσουν ή και να δικαιολογήσουν την πολιτική της κυβέρνησης.
Αυτό όμως φαίνεται ότι το έχουν αντιληφθεί οι βρετανοί και με το παραπάνω, καθώς σε πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Opinium για λογαριασμό του Observer το  Συντηρητικό Κόμμα έχασε το προβάδισμά των 26 μονάδων του απέναντι στους Εργατικούς με το οποίο ισοβαθμούν πλέον..
Είναι η πρώτη φορά μετά από πάνω από ένα χρόνο που οι Torris δεν προηγούνται των Εργατικών.
Η δημοσκόπηση δίνει ποσοστό 40% και στα δύο κόμματα, με το 47% των ερωτηθέντων να εκφράζουν την απογοήτευσή τους για στους χειρισμούς της κυβέρνησης Johnson στην αντιμετώπιση της πανδημίας ενώ μόλις το 31% των βρετανών βλέπουν θετικά την πολιτική της κυβέρνησης.
Ακόμα πιο καταποντισμένο είναι το ποσοστό αποδοχής του πρωθυπουργού Boris Johnson με τον νέο ηγέτη της αντιπολίτευσης Keir Starmer να κερδίζει έδαφος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης