Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις και στις κρατήσεις πτήσεων πανευρωπαϊκά

tags :
Πρώτη η Ελλάδα στις αναζητήσεις και στις κρατήσεις πτήσεων πανευρωπαϊκά
Εντυπωσιακά είναι τα δεδομένα για την Ελλάδα, η οποία είναι η χώρα με τις καλύτερες επιδόσεις
Την υψηλότερη ζήτηση τόσο στις αναζητήσεις όσο και στις κρατήσεις αεροπορικών πτήσεων καταγράφει η χώρα μας σε έρευνα της Sojern, σύμφωνα με δεδομένα που συγκεντρώθηκαν στις 24 Αυγούστου.
Οι πληροφορίες της Sojern βασίζονται σε περισσότερα από 350 εκατομμύρια προφίλ ταξιδιωτών και δισεκατομμύρια σήματα ταξιδιωτικών προθέσεων, ωστόσο όπως διευκρινίζεται, δεν καλύπτει το 100% της της ταξιδιωτικής αγοράς.
Στην έρευνα αποτυπώνεται και το πώς αντιδρούν οι ταξιδιώτες στις ανακοινώσεις των διαφόρων χωρών για το ποιες περιοχές θέτουν σε καραντίνα και ποιες «απελευθερώνουν».
Εντυπωσιακά είναι τα δεδομένα για την Ελλάδα, η οποία είναι η χώρα με τις καλύτερες επιδόσεις.
 

Παγκόσμιες αναζητήσεις πτήσεων σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

Επίσης στον δείκτη των παγκόσμιων κρατήσεων πτήσεων σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές πάλι η χώρα μας είναι στην πρώτη θέση ακολουθούμενη από Πορτογαλία, Κροατία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Αυστρία.


Παγκόσμιες κρατήσεις πτήσεων σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

Ωστόσο όπως τονίζεται οι κρατήσεις για Ελλάδα και Πορτογαλία είναι περίπου 20% κάτω από τις κρατήσεις από την ίδια περίοδο το 2019 και οι κρατήσεις προς την Κροατία είναι μειωμένες περίπου 55% κάτω από αυτές του 2019.


Πανευρωπαϊκές κρατήσεις πτήσεων σε βασικές ευρωπαϊκές αγορές

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης