Τσακαλώτος: Η δεξιά πολυκατοικία έχει βρει και τον Karl Marx της και τον Groucho Marx της

Τσακαλώτος: Η δεξιά πολυκατοικία έχει βρει και τον Karl Marx της και τον Groucho Marx της
Αν η θεωρία πως εργαζόμενοι και εργοδότες δεν συναντιούνται εύκολα, είναι χρήσιμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας, στην εποχή της κρίσης και του COVID19, πραγματικά σηκώνω τα χέρια, τόνισε ο κ. Τσακαλώτος
Σημερινές δηλώσεις, 1/9,  του βουλευτή της ΝΔ Κωνσταντίνου Κυρανάκη στο Mega σχετικά με την ανεργία σχολιάζει με γραπτή του δήλωση ο τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος.
«Σήμερα ο κ. Κυρανάκης μας ενημέρωσε ότι οι νέοι δεν βρίσκουν δουλειά γιατί δεν ξέρουν να ψάχνουν καλά.
Χαίρομαι που ο ίδιος ήξερε να ψάχνει και τα κατάφερε», σημειώνει, υπογραμμίζοντας, «η δήλωση του αυτή, πιστή στον κυνισμό της ΝΔ, θα ήταν αστεία αν δεν ήταν εξοργιστική.
Βέβαια, για να είμαι δίκαιος μαζί του, πιστεύω ότι ο κ. Κυρανάκης προσπάθησε να εκλαϊκεύσει την θεωρία του κυρίου Πισσαρίδη, για την οποία βραβεύτηκε με Νόμπελ, ότι η ανεργία υφίσταται διότι οι εργαζόμενοι και οι εργοδότες δεν συναντιούνται εύκολα (γνωστή ως Θεωρία Αναζήτησης / Search Theory).
Αν αυτή είναι επίκαιρη θεωρία και χρήσιμη για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην εποχή της χρηματοπιστωτικής κρίσης και του COVID19, πραγματικά σηκώνω τα χέρια».

www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS