Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Το δεύτερο εξάμηνο του έτους έρχεται η ανάκαμψη στα ταξίδια

tags :
Το δεύτερο εξάμηνο του έτους έρχεται η ανάκαμψη στα ταξίδια
Ανάμεσα στα διάφορα είδη ταξιδιών, η ζήτηση των καταναλωτών για αναψυχή και προσωπικά ταξίδια θα είναι η πρώτη που θα επιστρέψει
Το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται η ανάκαμψη μετά τον κορωνοϊό. Αυτό αναφέρει πρόσφατη έκθεση της Moody’s Investors Service με έδρα τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Παράλληλα, η ανάκαμψη θα έρθει όταν οι καταναλωτές νιώσουν άνετα να ταξιδέψουν μαζικά. Αυτό αναφέρεται στην Παγκόσμια Μακροοικονομική της Πρόβλεψη από το 2020 έως το 2021.
Πιθανώς μετά την ευρεία διάθεση εμβολίων και θεραπειών.
Η διάθεση ενός εμβολίου έως το τέλος του 2020 ή στις αρχές του 2021 θα βοηθούσε στη βελτίωση του καταναλωτικού και επιχειρηματικού συναισθήματος.
Ωστόσο, η παραγωγή του σε μεγάλη κλίμακα θα μπορούσαν να διαρκέσουν αρκετούς μήνες.

Ποιο είδος ταξιδιού θα ανακάμψει πρώτα

Ανάμεσα στα διάφορα είδη ταξιδιών, η ζήτηση των καταναλωτών για αναψυχή και προσωπικά ταξίδια θα είναι η πρώτη που θα επιστρέψει.
Σύμφωνα με την έκθεση, τα επαγγελματικά ταξίδια θα παραμείνουν περιορισμένα καθώς οι εταιρείες προστατεύουν την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να περιορίσουν το κόστος εν μέσω χαμηλότερων εσόδων και βασίζονται στις τηλεδιασκέψεις.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης