Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Goldman Sachs: Στα 65 δολ. θα αυξηθεί το brent στο γ΄ τρίμηνο του 2021

tags :
Goldman Sachs: Στα 65 δολ. θα αυξηθεί το brent στο γ΄ τρίμηνο του 2021
Όσον αφορά το αμερικανικό αργό, οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα ενισχυθεί στα 55,88 δολ. το βαρέλι έως το γ΄τρίμηνο του 2021
Στα 65 δολ. θα αυξηθεί το πετρέλαιο τύπου brent στο γ΄τρίμηνο του 2021, αν και μπορεί να κλείσει χαμηλότερα την τρέχουσα χρονιά, στα 58 δολ. το βαρέλι, σύμφωνα με τους αναλυτές της Goldman Sachs.
Όσον αφορά το αμερικανικό αργό, οι αναλυτές εκτιμούν ότι θα ενισχυθεί στα 55,88 δολ. το βαρέλι έως το γ΄τρίμηνο του 2021, από 51,38 δολ. που ήταν η προηγούμενη εκτίμηση της αμερικανικής επενδυτικής τράπεζας, σύμφωνα με το Business Insider.
Οι αναλυτές κάνουν λόγο για μεγάλη πιθανότητα τα εμβόλια του κορωνοϊού να είναι ευρέως διαθέσιμα την άνοιξη του 2021, εξέλιξη η οποία θα στηρίξει την παγκόσμια ανάπτυξη και τη ζήτηση για πετρέλαιο.
«Το σταθερό ράλι στις μακροπρόθεσμες τιμές αποτέλεσε το κλειδί στην ανθεκτικότητα των τιμών spot, παρά τη στασιμότητα στα αποθέματα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού», σημειώνουν οι αναλυτές. 
Σήμερα οι τιμές του πετρελαίου σημειώνουν μικρή άνοδο, με το πετρέλαιο τύπου brent στα 45,6 δολ. το βαρέλι και το αμερικανικό αργό στα 42,88 δολ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης