Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ο Βασίλης Παπούλιας αναλαμβάνει Chief Operations Officer στην Office Line

tags :
Ο Βασίλης Παπούλιας αναλαμβάνει Chief Operations Officer στην Office Line
Ο Βασίλης Παπούλιας αναλαμβάνει Chief Operations Officer στην Office Line
Η Office Line είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει οργανωτικές αλλαγές στη Διοίκηση της εταιρείας, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για την περαιτέρω ανάπτυξή της στην εγχώρια και διεθνή αγορά.
Ειδικότερα, ο Βασίλης Παπούλιας, εντάσσεται στη Διοικητική ομάδα της Office Line, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Chief Operations Officer, με στόχο να σχεδιάσει και να θέσει σε εφαρμογή το αναπτυξιακό της πλάνο, με κύριους άξονες την εμπορική και οργανική ανάπτυξη της εταιρίας, τη διάθεση νέων προϊόντων και υπηρεσιών αξίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, στην κατεύθυνση ενός ολοκληρωμένου Cloud Managed Services Provider με διεθνή προσανατολισμό.
Ο Βασίλης Παπούλιας προέρχεται από την Microsoft, στην οποία εργάστηκε τα τελευταία 12 χρόνια, έχοντας υπό την ευθύνη του τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό μεγάλων Enterprise Οργανισμών στους κλάδους του Banking, Retail και Manufacturing, καθώς επίσης και Global Accounts (Coca-Cola κ.α).
Την τελευταία διετία είχε αναλάβει την ανάπτυξη των συνεργατών της Microsoft για λύσεις Modern Workplace και Security για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και της Μάλτας.
Διαθέτει 20ετή εμπειρία στο χώρο των Πωλήσεων και της υιοθέτησης Νέων Τεχνολογιών με μια παγκόσμια οπτική, έχοντας εργαστεί σε πολυεθνικούς κολοσσούς (Microsoft, Dell), ενώ παράλληλα κατέχει βαθιά γνώση της ελληνικής ICT πραγματικότητας από τη θητεία του σε εγχώριους παρόχους τεχνολογικών λύσεων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών του Πανεπιστημίου Πειραιά, κάτοχος MBA από το ALBA και διαθέτει αρκετές πιστοποιήσεις σε Cloud τεχνολογίες.
«Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα να αναλάβω καθήκοντα Chief Operations Officer στην Office Line, τον πλέον διακεκριμένο και επιτυχημένο συνεργάτη της Microsoft στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.
Η προσήλωση της εταιρείας στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας σε περιβάλλον Cloud, η υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού της και το διεθνώς αναγνωρισμένο της status ως Microsoft Partner of The Year για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αποτελούν τις βάσεις για την επίτευξη του φιλόδοξου επιχειρησιακού πλάνου και της στρατηγικής που έχουμε θέσει. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή των επιχειρήσεων, ως στρατηγικός συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών αξίας για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό τους» ανέφερε ο Βασίλης Παπούλιας, COO της Office Line, σκιαγραφώντας την επόμενη ημέρα της εταιρείας.
«Καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην Office Line. Με την ένταξή του στη Διοικητική μας ομάδα, τα πλάνα μας για ενίσχυση της εμπορικής μας παρουσίας και της εξωστρέφειάς μας τίθενται σε άμεση εφαρμογή. Υπό την καθοδήγησή του, θα εφαρμόσουμε ένα μεθοδευμένο πλάνο οργανικής ανάπτυξης, ενίσχυσης της παρουσίας μας στις αγορές του εξωτερικού και διάθεση των δικών μας managed λύσεων και υπηρεσιών, αξιοποιώντας την επένδυσή μας στο Technology Hub, που θέσαμε σε λειτουργία στις αρχές του τρέχοντος έτους.
Με την προσθήκη του Βασίλη Παπούλια, ξεκινάει ένα συναρπαστικό κεφάλαιο για την εταιρεία μας, με όραμα να καταστούμε ο preferred Cloud Managed Services Provider της αγοράς» δήλωσε σχετικά ο Παναγιώτης Κουρής, CEO της Office Line.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης