Τελευταία Νέα
Άμυνα – Διπλωματία

Συνεχείς προκλήσεις από την Τουρκία - Ο Akar πέταξε με F-16 πάνω από το Βόρειο Αιγαίο

Συνεχείς προκλήσεις από την Τουρκία - Ο Akar πέταξε με F-16 πάνω από το Βόρειο Αιγαίο
Δεν έχουν τέλος οι τουρκικές προκλήσεις
Συνεχείς είναι οι προκλήσεις από την Τουρκία, με τον υπουργό Άμυνας Hulusi Akar να επιδίδεται σε νέο σόου, καθώς πέταξε με F-16 πάνω από το Βόρειο Αιγαίο.
Ο Akar απογειώθηκε με σχηματισμό τεσσάρων F-16 από τη βάση της 1ης Τακτικής Αεροπορίας στο Εσκισεχίρ, συνοδευόμενος από τον από τον Αρχηγό της Αεροπορίας.
«Είναι αδιαμφισβήτητο ότι θα κάνετε ό,τι χρειαστεί για χάρη της πατρίδας. Η παρουσία μας στους ουρανούς και η κυριαρχία μας δεν είναι αυτονόητα. Αντιμετωπίζουμε προκλήσεις. Θυμηθείτε τον ρόλο σας σε αυτόν τον αγώνα, σχεδιάστε και εκτελέστε αναλόγως κάθε σας αποστολή».
Image

Απειλές Akar σε Γαλλία - Στο στόχαστρο και οι ΗΠΑ

Στη σκληρή ρητορική επιμένει και ο Τούρκος υπουργός Άμυνας, Hulusi Akar, o οποίος αυτή τη φορά δεν δίστασε να εκτοξεύσει απειλές κατά της Γαλλίας και να επιτεθεί στις ΗΠΑ.
«Στην Ανατολική Μεσόγειο έρχονται κάποιοι από αποστάσεις χιλιάδων χιλιομέτρων και κάνουν νταηλίκια και παίζουν το ρόλο του προστάτη και της ασπίδας» είπε ο Akar και συμπλήρωσε: «Θα έρθουν και θα φύγουν όπως ήρθαν.
Εσείς εάν προσπαθείτε να αλλάξετε τις ισορροπίες στη “νότια Κύπρο”, αυτό δεν θα φέρει την ειρήνη αλλά τη σύγκρουση, δεν θα φέρει τη λύση αλλά τη μη επίλυση του ζητήματος».
Ο Τούρκος αξιωματούχος αναφερόταν στην άρση του εμπάργκο όπλων στην Κύπρου που είχαν επιβάλλει οι ΗΠΑ το 1987.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης