Τελευταία Νέα
Οικονομία

Καράογλου: Στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα

Καράογλου: Στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα
Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός, υπογράμμισε ο κ. Καράογλου
«Ο φετινός Σεπτέμβριος είναι ένας ιδιαίτερος Σεπτέμβριος, αφού οι πρωτόγνωρες καταστάσεις που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού είχαν ως αποτέλεσμα να ληφθούν δύσκολες αποφάσεις, μεταξύ των οποίων μια απόφαση ευθύνης, η μη πραγματοποίηση, δηλαδή, της 85ης ΔΕΘ, γιατί είπαμε πως αυτό που είναι πιο σημαντικό από όλα είναι να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία», τόνισε ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Θεόδωρος Καράογλου.
Χαρακτήρισε «πολύ σημαντικές» τις σημερινές συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό και είπε πως «απέδειξαν ότι η Μακεδονία και η Θράκη βρίσκονται στην κορυφή των κυβερνητικών προτεραιοτήτων και προσωπικά του πρωθυπουργού».
«Είμαστε σε ανοιχτή γραμμή με την κοινωνία.
Αφουγκραζόμαστε τις ανησυχίες της και υλοποιούμε πολιτικές που απορροφούν τους κραδασμούς που προκαλεί ο κορωνοϊός», σημείωσε ο κ. Καράογλου και συνέχισε:
«Με οδηγό το τρίπτυχο αξιοπιστία, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, τιμούμε το συμβόλαιο αλήθειας που υπογράψαμε με τους συμπατριώτες μας το βράδυ της 7ης Ιουλίου 2019.
Στους 14 μήνες που μεσολάβησαν, η Μακεδονία και η Θράκη αφυπνίζονται.
Ανακτούν την αυτοπεποίθηση που τους έλειψε τα προηγούμενα χρόνια και παύουν να είναι συνώνυμες των ανεκπλήρωτων προσδοκιών και της πολιτικόλογης φλυαρίας.
Μιλούν τα έργα μας, γιατί οι πολίτες κρίνουν και αξιολογούν πράξεις και όχι προθέσεις.
Η υλοποίηση του Τεχνολογικού Πάρκου 4ης Γενιάς "Thess Intec", η ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo, τα μεγάλα έργα υποδομής που περνούν στη φάση της κατασκευής, η επένδυση της Pfizer και της Cisco, είναι ορισμένες από τις έμπρακτες αποδείξεις ότι πολλά αλλάζουν προς το καλύτερο.
Η Βόρεια Ελλάδα γίνεται πιο εξωστρεφής.
Επενδύει στην καινοτομία αξιοποιώντας και αναδεικνύοντας το κατάλληλο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει ώστε να κάνει ποιοτικά άλματα προς τα εμπρός».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης