Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Την Τρίτη 8/9 η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου για την υπόθεση Folli - Follie

tags :
Την Τρίτη 8/9 η απολογία της οικογένειας Κουτσολιούτσου για την υπόθεση Folli - Follie
Πρόκειται για τον ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο τον γιό του Τζώρτζη και την σύζυγο και μητέρα Καίτη Κουτσολιούτσου
Προθεσμία να απολογηθούν την ερχόμενη Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 έλαβαν σήμερα από την ανακρίτρια τα μέλη της οικογένειας Κουτσολιούτσου τα οποία αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σχετικά με την υπόθεση του Ομίλου Folli- Follie.
Πρόκειται για τον ιδρυτή του Ομίλου Δημήτρη Κουτσολιούτσο τον γιό του Τζώρτζη και την σύζυγο και μητέρα Καίτη Κουτσολιούτσου.
Και οι τρεις θα απολογηθούν ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας της Αθήνας, για αδικήματα κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία, για τα οποία διώκονται οι δύο πρώτοι και η Καίτη Κουτσολιούτσου θα απολογηθεί για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση.
Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας, οι περισσότεροι εκ των οποίων έχουν ήδη απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης