Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες στο Μπέρμιγχαμ από επίθεση με μαχαίρι

Βρετανία: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες στο Μπέρμιγχαμ από επίθεση με μαχαίρι
Η αστυνομία χαρακτήρισε «μείζον» το περιστατικό χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία
(UPD) Ένας άντρας έπεσε νεκρός και 7 τραυματίστηκαν από την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μέρμιγχαμ της Βρετανίας την οποία η αστυνομία χαρακτήρισε «μείζον περιστατικό».
Ενώ αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν οτι οι τραυματίες είναι δεκάδες ο τελικός απολογισμός είναι μικρότερος, ωστόσο η κατάσταση της υγείας δύο τραυματιών κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Dominic Raab δήλωσε οτι δεν είναι ακόμη σε θέση να πει με σιγουριά εάν πρόκειται για τρομοκρατική επίθεση ωστόσο κάλεσε τους πολίτες να παραμένουν σε εγρήγορση και να είναι προσεκτικοί.
Νωρίτερα η αστυνομία είχε δηλώσει οτι «μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δεχθήκαμε κλήσεις για επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης του Μπέρμιγχαμ», ανέφερε σε δήλωσή της η αστυνομία του West Midlands, ενώ ένας αριθμός αντίστοιχων περιστατικών σημειώθηκαν στην περιοχή λίγο αργότερα.Εχουμε ενημερωθεί για τραυματίες, αλλά προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να πούμε τον ακριβή αριθμό ή την κατάστασή τους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης