Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τηλεδιάσκεψη υπουργών Υγείας 53 ευρωπαϊκών κρατών στις 14-15/9 για τον κορωνοϊό

Τηλεδιάσκεψη υπουργών Υγείας 53 ευρωπαϊκών κρατών στις 14-15/9 για τον κορωνοϊό
Σχέδιο ορόσημο και κορωνοϊό θα συζητήσουν Υπουργοί και αξιωματούχοι υγείας από 53 ευρωπαϊκές χώρες
Υπουργοί Υγείας και αξιωματούχοι δημόσιας υγείας από τις 53 χώρες που απαρτίζουν την ευρωπαϊκή περιφέρεια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), θα συναντηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου 2020 για να συζητήσουν την αντίδραση στον κορωνοϊό και την πενταετή στρατηγική του ΠΟΥ Ευρώπης για την υγεία, γνωστή ως Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Εργασίας 2020-2025, που περιλαμβάνει πρόνοιες για στήριξη των σχεδίων ανάκαμψης των κρατών - μελών από την πανδημία.
Κατά την έναρξη της 70ής συνόδου της Περιφερειακής Επιτροπής του ΠΟΥ για την Ευρώπη, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus και ο Περιφερειακός Διευθυντής του ΠΟΥ για την Ευρώπη Dr Hans Henri P. Kluge, θα αναφερθούν στην κατάσταση υγείας παγκοσμίως και στην ευρωπαϊκή περιφέρεια, καθώς και στα μαθήματα που έδωσε η πανδημία.
Θα μιλήσουν, επίσης, η Βασίλισσα Ματθίλδη του Βελγίου, η Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας, η Ευρωπαία Επίτροπος για την Υγεία και Ασφάλεια Τροφίμων Στέλλα Κυριακίδου, και ο Πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής Επιτροπής για την Υγεία και την Αειφόρο Ανάπτυξη και Πρόεδρος του ιταλικού Πανεπιστημίου Bocconi, Mario Monti.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης