Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΔΕΘ 2020: Στις 19:00 η ομιλία Μητσοτάκη παρουσία 50 ατόμων – Απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών από τον πρωθυπουργό

ΔΕΘ 2020: Στις 19:00 η ομιλία Μητσοτάκη παρουσία 50 ατόμων – Απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών από τον πρωθυπουργό
Στις 19:00 η ομιλία του πρωθυπουργού
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη,  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από το βήμα του οποίου θα δώσει απαντήσεις στις αγωνίες των πολιτών για τις επιπτώσεις από την πανδημία του κορωνοϊού και θα ανακοινώσει μέτρα ανακούφισης, δίνοντας το στίγμα της οικονομικής στρατηγικής της κυβέρνησης το επόμενο διάστημα.
Η φετινή παρουσία του πρωθυπουργού  στη Θεσσαλονίκη και η αποστολή στη ΔΕΘ-Hellexpo είναι διαφορετική, αφού δεν θα δούμε παρέλαση κρατικών αξιωματούχων, ούτε μετακίνηση όλων των υπουργών και των βουλευτών όπως είθισται κάθε χρόνο.
Η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη απόψε στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum , θα γίνει σε ακροατήριο μόλις 50 ατόμων, μεταξύ των οποίων μόνο οι υπουργοί που σχετίζονται με τα θέματα την οικονομία και της ανάπτυξης, ενώ οι υπόλοιποι προσκεκλημένοι θα είναι εκπρόσωποι παραγωγικών φορέων και εκπρόσωποι της κοινωνίας των πολιτών.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ήδη ο πρωθυπουργός, ο οποίος στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου 12/9, θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo, αλλά και σε ειδική εκδήλωση για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στη Θεσσαλονίκη και γενικότερα στη Βόρεια Ελλάδα.
Την Κυριακή 13/9, ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum και θα είναι επίσης διαφορετική σε σχέση με άλλες χρονιές, αφού λόγω των υγειονομικών περιοριστικών μέτρων, το σύνολο των ατόμων που θα βρίσκεται στην αίθουσα δεν μπορεί θα ξεπερνά  τους 50 και έτσι, η πλειοψηφία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων θα συμμετέχουν στη συνέντευξη ηλεκτρονικά και θα κάνουν ερωτήσεις μέσω τηλεδιάσκεψης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης