Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αύριο 15/9 η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Charles Michel (ΕΕ) για τις τουρκικές προκλήσεις - Συναντήσεις με Rama, Zaev

Αύριο 15/9 η συνάντηση Μητσοτάκη με τον Charles Michel (ΕΕ) για τις τουρκικές προκλήσεις - Συναντήσεις με Rama, Zaev
Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού
Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Charles Michel θα συναντηθεί αύριο Τρίτη 15/9 ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προκειμένου να συζητήσουν το θέμα των τουρκικών προκλήσεων ενόψει και της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 25/9 και θα ασχοληθεί αποκλειστικά με τη μελλοντική σχέση ΕΕ – Τουρκίας.
Όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, η συνάντηση του κ.Μητσοτάκη με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι προγραμματισμένη για αύριο στις 12:45.
Μετά τη συνάντηση με τον κ.Μητσοτάκης, ο Charles Michel θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο της Κύπρου, Ν. Αναστασιάδη.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί αύριο στις 17:00 το απόγευμα με τον Αιγύπτιο υπουργό Εξωτερικών Sameh Sukri ενώ αμέσως μετά στις 18:00 θα συναντηθεί με τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας (ESM) Klaus Regling.
Κατόπιν ο κ.Μητσοτάκης θα δειπνήσει αύριο το βράδυ με τον Αλβανό ομόλογό Edi Rama ενώ το πρωί της Τετάρτης 16/9 θα έχει συνάντηση στις 11:00 το πρωί με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.
Στη συνέχεια θα έχει γεύμα με τον Πρωθυπουργό της Βόρειας Μακεδονίας, Zoran Zaev ενώ στις 20:00 θα συμμετέχει μέσω τηλεδιάσκεψης στο ετήσιο συνέδριο του Economist.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης