Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κριθαρίδης: Η κυβέρνηση στις υπηρεσίες εργολάβων και εφοπλιστών

tags :
Κριθαρίδης: Η κυβέρνηση στις υπηρεσίες εργολάβων και εφοπλιστών
Η κυβέρνηση προεξαγγέλλει το περαιτέρω ξήλωμα του συνδικαλιστικού νόμου και ψηφίζει διατάξεις τεράστιας οπισθοδρόμησης για τα εργασιακά κεκτημένα, τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25
«Η κυβέρνηση που ήδη προεξαγγέλλει το περαιτέρω ξήλωμα του συνδικαλιστικού νόμου, ψηφίζει σήμερα στη Βουλή διατάξεις τεράστιας οπισθοδρόμησης για τα εργασιακά κεκτημένα», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 Μιχάλης Κριθαρίδης.
Προσθέτει ότι «η καθιέρωση της απλήρωτης εργασίας, η κατάργηση ανώτατου ορίου στις υπερωρίες, η μετάθεση της αύξησης του κατώτατου μισθού και τα μαγειρέματα με το πετσόκομμα του δώρου Χριστουγέννων, είναι μόνο ενδεικτικά της κυβερνητικής αντίληψης για την "προστασία της εργασίας" εν μέσω πανδημίας».
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με τον κ. Κριθαρίδη, «δεν αφήνει μία ακόμα κρίση να πάει χαμένη προς όφελος της ολιγαρχίας και με την πιστή καθοδήγηση της τρόικας.
Παράθυρα εργοδοτικής αυθαιρεσίας ανοίγονται διάπλατα με την βούλα του υπουργείου Εργασίας και ο κ. Βρούτσης δεν θα μπορούσε να προωθήσει καλύτερα τα συμφέροντα εργολάβων και εφοπλιστών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης