Τελευταία Νέα
Διεθνή

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εγκρίνουν το εμβόλιο της Sinopham για χρήση σε έκτακτες ανάγκες

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα εγκρίνουν το εμβόλιο της Sinopham για χρήση σε έκτακτες ανάγκες
Θα πραγματοποιηθεί σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης για εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή υγείας, σύμφωνα με το CNBC
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενέκριναν το κινεζικό εμβόλιο της φαρμακευτικής εταιρείας Sinopham κατά του κορωνοϊού, για χρήση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης σε εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή υγείας, σύμφωνα με το CNBC.
«Το εμβόλιο θα είναι διαθέσιμο στην πρώτη γραμμή για τους ήρωες που διατρέχουν τον υψηλότερο κίνδυνο να προσβληθούν από τον ιό», ανέφερε σε ένα tweet της, η Εθνική Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών και Καταστροφών Έκτακτης Ανάγκης (NCEMA) των ΗΑΕ.
Σύμφωνα με το NCEMA, 31.000 εθελοντές έχουν ήδη συμμετάσχει σε κλινικές δοκιμές του εμβολίου, συμπεριλαμβανομένων άλλων 1.000 εθελοντών.
Οι δοκιμές της λεγόμενης Φάσης 3 του εμβολίου βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και η Αρχή είπε ότι μέχρι στιγμής δεν είχαν ανιχνευθεί παρενέργειες.
Οι δοκιμές της τρίτης φάσης, ύψους 10 εκατομμυρίων τον Ιούλιο, αφορούν το εμβόλιο κατά του Covid-19 που αναπτύχθηκε από την κινεζική κρατική φαρμακευτική εταιρεία Sinopham.
Η NCEMA περιέγραψε ήπιες παρενέργειες σε εθελοντές, όπως πονόλαιμο, αλλά τόνισε την έλλειψη σοβαρών παρενεργειών.
Οι δοκιμές της Φάσης 3 εκτελούνται με μεγαλύτερο αριθμό εθελοντών - συνήθως μεταξύ 300 και 3.000 ατόμων - για να επιβεβαιώσουν τα δεδομένα αναφορικά με την ασφάλεια και αποτελεσματικότητα από τις προηγούμενες δοκιμές φάσης 1 και 2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης