Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Apple συστήνει τα νέα της προϊόντα

tags :
Η Apple συστήνει τα νέα της προϊόντα
Εν αναμονή των εξελίξεων οι αγορές- Δεν αποκλείεται να παρουσιάσει και τα νέα iPhone12
Εν αναμονή των εξελίξεων βρίσκονται οι αγορές από την σημερινή παρουσίαση των νέων προϊόντων της Apple (15/09/2020).
Ο τεχνολογικός γίγαντας σύμφωνα με εκτιμήσεις, αναμένεται να αποκαλύψει σημαντικά στοιχεία για πολλά από τα βασικά της προϊόντα, όπως το Apple Watch και το iPad, που θα βοηθήσουν στις προβλέψεις σχετικά με το εάν θα διατηρηθεί αυτό το σερί στις μετοχές.
Σύμφωνα με άλλες απόψεις βέβαια, τα iPhone 12 θα κάνουν και αυτά την πρεμιέρα τους σήμερα.
Αλλά οι πληροφορίες δεν επιβεβαιώνονται προς τον παρόν.
Είναι αξιοσημείωτο πως, οι μετοχές της Apple έχουν αυξηθεί φέτος (2020), χάρη στις εντυπωσιακές πωλήσεις προϊόντων της, παρά το γεγονός ότι η πανδημία έχει ανατρέψει τα δεδομένα στις οικονομίες παγκοσμίως, ξεπερνώντας έτσι και τις προσδοκίες της Wall Street.
Εν προκειμένω, οι νέες συσκευές θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση της που θα μεταδοθεί διαδικτυακά από την έδρα της στην Καλιφόρνια.
Παρόλο που η μετοχή της Apple έπεσε από το ρεκόρ της στις αρχές του μήνα (Σεπτέμβριος 2020), παραμένει κοντά στην αποτίμηση ύψους 2 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στο χρηματιστήριο.
Αλλαγή στα δεδομένα λόγω… πανδημίας;
Φέτος είναι πιθανό το σκηνικό να είναι διαφορετικό.
Πρώτον, η Apple δήλωσε ότι τα iPhone της θα καθυστερήσουν αρκετές εβδομάδες οδηγώντας ίσως σε χαμηλότερες πωλήσεις.
Οι αναλυτές αναμένουν ότι η Apple θα παρουσιάσει ένα iPhone δικτύου 5G και άλλες συσκευές σε επόμενη εκδήλωση τον Οκτώβριο του 2020, με τα προϊόντα να κυκλοφορούν αργότερα τον ίδιο μήνα.
«Αν οι πωλήσεις είναι λιγότερες από το συνηθισμένο κατά τη διάρκεια του τριμήνου των διακοπών, αυτό δεν σημαίνει ότι χάνονται μόνο και μόνο επειδή καθυστερούν», δήλωσε ο Ben Bajarin, κύριος αναλυτής της Creative Strategies σε έναν αισιόδοξο κατά τα άλλα τόνο.
Ο Bob O'Donnell, επικεφαλής της TECHnalysis Research, αναμένει από την Apple να δώσει έμφαση στα οικονομικά ρολόγια, καθώς και σε μοντέλα κορυφαίας τιμής με αισθητήρες υγείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης