Τελευταία Νέα
Ενέργεια

Στα 13,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας για το α’ εξάμηνο 2020

Στα 13,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας για το α’ εξάμηνο 2020
Στα 13,5 εκατ. ευρώ τα κέρδη εξαμήνου της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας
Καθαρά κέρδη (μετά φόρων) ύψους 13,5 εκατ. ευρώ κατέγραψε το «Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας» στο πρώτο εξάμηνο του 2020 σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν σήμερα.
Ειδικότερα, στο διάστημα αυτό η εταιρεία διπλασίασε το πελατολόγιο της πετυχαίνοντας αύξηση κατά 104% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019, ενώ αύξηση 25% σημείωσαν οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο.
Σημειώνεται ότι, το χαρτοφυλάκιο της Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, περιλαμβάνει πάνω από 420.000 οικιακούς καταναλωτές, 9.000 επαγγελματίες, 200 μεγάλους εμπορικούς πελάτες και βιομηχανίες, αλλά και περισσότερα από 1.200 σχολεία και δημοτικά κτήρια.
Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Γιάννης Μητρόπουλος, επεσήμανε σε δηλώσεις του:
«Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες κι έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση: 104% αύξηση στο χαρτοφυλάκιο του ρεύματος δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης