Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Οι CEO των αεροπορικών εταιρειών ζητούν οικονομική ενίσχυση ύψους 25 δις δολαρίων για να αποφύγουν 30.000 απολύσεις

ΗΠΑ: Οι CEO των αεροπορικών εταιρειών ζητούν οικονομική ενίσχυση ύψους 25 δις δολαρίων για να αποφύγουν 30.000 απολύσεις
Συνάντηση μεταξύ του επικεφαλής στον Λευκό Οίκο, Mark Meadows και των αεροπορικών εταιρειών: American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines
Νέο πακέτο οικονομικής ενίσχυσης ύψους 25 δις δολαρίων ζήτησαν από την κυβέρνηση των ΗΠΑ, οι τρεις μεγαλύτερες αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες σε συνάντηση με εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.
Πιο αναλυτικά, στην συνάντηση έδωσαν το παρών οι CEO των αεροπορικών εταιρειών: American Airlines, Southwest Airlines, United Airlines.
Με τις μαζικές απολύσεις στις αεροπορικές εταιρείες να βρίσκονται προ των πυλών, καθώς αναμένονται να πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο του 2020 στην Αμερική, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι των αμερικανικών αεροπορικών εταιρειών, συναντήθηκαν με τον επικεφαλής του Λευκού Οίκου Mark Meadows, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020.
Η κίνηση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής ώστε να πείσουν οι εν λόγω CEO, τους αξιωματούχους της κυβέρνησης για παροχή περαιτέρω οικονομικής βοήθειας εξαιτίας των επιπτώσεων της πανδημίας.
Επισημαίνεται ότι, οι αεροπορικές εταιρείες έλαβαν ομοσπονδιακή ενίσχυση ύψους 25 δισεκατομμυρίων δολαρίων τον Μάρτιο του 2020 που τους απαγόρευε όμως να προβούν σε περικοπή στις θέσεις εργασίας έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020.
Με αυτήν την διορία να πλησιάζει στην λήξη της, τα στελέχη προέτρεψαν τον Λευκό Οίκο να καταλήξει σε συμφωνία για ένα νέο πακέτο διάσωσης καθώς όπως είπαν το προσωπικό τους κινδυνεύει με απώλεια της θέσης εργασίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης