Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η TUI UK θα ολοκληρώσει τις επιστροφές χρημάτων έως το τέλος του μήνα

Η TUI UK θα ολοκληρώσει τις επιστροφές χρημάτων έως το τέλος του μήνα
Η CMA ερευνά την TUI UK μετά από χιλιάδες καταγγελίες από άτομα ότι δεν έλαβαν επιστροφές χρημάτων για τις ακυρωμένες διακοπές τους
Η TUI UK δεσμεύτηκε στην Αρχή Ανταγωνισμού και Αγορών (CMA) ότι οι πελάτες που περιμένουν τις επιστροφές χρημάτων τους για διακοπές που ακυρώθηκαν λόγω κορωνοϊού, θα τις λάβουν μέχρι το τέλος του μήνα.
Η CMA ερευνά την TUI UK μετά από χιλιάδες καταγγελίες από άτομα ότι δεν έλαβαν επιστροφές χρημάτων για τις ακυρωμένες διακοπές τους, εντός 14 ημερών. Κάτι που απαιτεί η νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.

Η TUI UK, σε στενή παρακολούθηση από την CMAΗ

CMA θέλει να διασφαλίσει ότι η TUI UK θα είναι συνεπής στην υποχρέωση της να πληρώνει επιστροφές εγκαίρως, στο μέλλον.
Ως εκ τούτου, η TUI UK θα υποβάλλει τακτικά εκθέσεις στην CMA κατά το επόμενο έτος, σχετικά με τον χρόνο που χρειάζεται για την επιστροφή χρημάτων στους πελάτες.
Αυτές οι δεσμεύσεις ισχύουν για όλες τις διαφορετικές επιχειρήσεις της TUI UK που προσφέρουν πακέτα διακοπών. Όπως First Choice, First Choice Holidays, Marella Cruises, Crystal Ski, Crystal, TUI Scene, TUI Lakes & Mountains και Skytours.
Η CMA κατανοεί ότι η πανδημία έχει δημιουργήσει εξαιρετική πίεση για τις ταξιδιωτικές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της TUI UK.
Ωστόσο, οι πελάτες που ακύρωσαν τις διακοπές τους λόγω του κορωνοϊού πρέπει να αντιμετωπίζονται δίκαια . Και να λαμβάνουν τις επιστροφές χρημάτων τους αμέσως. Είναι σημαντικό όλες οι επιχειρήσεις να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία περί προστασίας των καταναλωτών, υπογραμμίζει η CMA.
 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης