Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Πολύ μεγάλη ζημιά στην οικονομία από ένα νέο lockdown

Γεωργιάδης (υπ.Ανάπτυξης): Πολύ μεγάλη ζημιά στην οικονομία από ένα νέο lockdown
Αυτή η κρίση θα έχει τον χαρακτήρα μαραθωνίου υποστήριξε ο υπουργός Ανάπτυξης
Τη θέση πως αν επιβληθεί ένα νέο lockdown, όπως φέρεται να εξετάζουν πολλοί ειδικοί επιστήμονες για την Αττική, θα προκληθεί πολύ μεγάλη ζημία στην οικονομία διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.
«Είναι σημαντικό να αποφύγουμε ένα νέο lockdown.
Αυτή η κρίση θα έχει τον χαρακτήρα μαραθωνίου» ανέφερε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος είπε ότι «η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι πάρα πολύ δύσκολο πράγμα για το κράτος».
Παράλληλα, τόνισε ότι «το κράτος για το δεδομένα αυτής της πανδημίας έχει κάνει θαύματα».
Μιλώντας για το θέμα που προέκυψε με τις μάσκες στα σχολεία ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για «δύσκολο εγχείρημα να μοιραστούν 1,5 εκατομμύριο μάσκες», χαρακτηρίζοντας «αστοχία» το λάθος που έγινε στο μέγεθος των μασκών, ωστόσο, όπως είπε τώρα η αστοχία διορθώνεται.
Απαντώντας στις επικρίσεις για την απόφαση της κυβέρνησης να δουλεύουν μια ώρα παραπάνω εργαζόμενοι που μπήκαν σε καραντίνα ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «όταν κάποιος μπαίνει σε καραντίνα η επιχείρηση έχει κάποιο κόστος το οποίο κάπως πρέπει να καλυφθεί» και πρόσθεσε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι «να διασωθούν οι θέσεις εργασίας».
Μιλώντας για το Ελληνικό είπε πως η σημερινή είναι «κρίσιμη», καθώς «θα δημοσιοποιηθεί η απόφαση για την προσφυγή της Hard Rock». Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης «αν η απόφαση είναι παρόμοια με την προηγούμενη το έργο θα ξεκινήσει άμεσα» και υπογράμμισε ότι «δεν υπάρχει κανένα επικοινωνιακό σόου στο Ελληνικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης