Τελευταία Νέα
Διεθνή

OffGuardian: Τα 12 βήματα για να δημιουργήσει κανείς μια νέα πανδημία!!

tags :
OffGuardian: Τα 12 βήματα για να δημιουργήσει κανείς μια νέα πανδημία!!
Με γνώμονα όλα αυτά που συμβαίνουν, καλεί τους αναγνώστες να φανταστούν ότι έχουν τους πόρους και την επιρροή για να δημιουργουν μια παγκόσμια πανδημία
Τα 12 βήματα για να δημιουργήσει κανείς μια νέα πανδημία (ή πώς να μετατρέψετε έναν αβλαβές ιό σε απεριόριστα κέρδη για εσάς και τους φίλους σας), παρουσιάζει σήμερα η ιστοσελίδα, OffGuardian.
Το OffGuardian κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2015 και πήρε το όνομά του από το γεγονός ότι όλοι οι ιδρυτές του είχαν λογοκριθεί ή / και απαγορευτεί από τις ενότητες «Ελεύθερος Σχολιασμός» του Guardian.
Με γνώμονα όλα αυτά που συμβαίνουν, καλεί τους αναγνώστες να φανταστούν ότι έχουν τους πόρους και την επιρροή για να δημιουργουν μια παγκόσμια πανδημία.
Τι θα πρέπει να κάνετε; Πώς θα ξεκινήσετε; Και πώς καλύτερα να το μετατρέψετε προς όφελός σας και να αυξήσετε τα κέρδη σας;
Ιδού ένα απλό σχέδιο 12 βημάτων.
1. Βρείτε κάποια ασαφή κριτήρια για το τι συνιστά τα συμπτώματα που θέλετε να αναζητούν οι άνθρωποι.
Οτιδήποτε υποκειμενικό το οποίο μπορούν να αναγνωρίσουν πολλοί άνθρωποι είναι ιδανικό.
Ας πάρουμε προβλήματα μνήμης ή / και σύγχυση και μερικά κοινά από τη λίστα Covid.
Η κόπωση και οι πόνοι είναι αρκετά κοινά και υποκειμενικά.
(Για το covid19 τα συμπτώματα είναι: πυρετός, ξηρός βήχας, κόπωση. Λιγότερα κοινά συμπτώματα: πονόλαιμος, διάρροια, απώλεια γεύσης ή μυρωδιάς, εξάνθημα ή αποχρωματισμός των δακτύλων ή των ποδιών)
Θα ήταν καλή ιδέα να πάρετε κάτι που είναι πολύ κοινό στους ηλικιωμένους ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το θάνατο από τα γηρατειά ως απόδειξη της θνησιμότητας του νέου ιού.
2. Τότε θα χρειαστούμε κάτι βιολογικό για δοκιμή.
Οποιαδήποτε ακολουθία RNA θα έκανε, αρκεί να μην υπάρχει σε ολόκληρο τον πληθυσμό.
Εάν ήταν, κάποιος μπορεί να ισχυριστεί την ανοσία της αγέλης πολύ γρήγορα.
Στην πραγματικότητα θα μπορούσε να είναι μια αλληλουχία RNA που δεν υπάρχει πραγματικά στους ανθρώπους αλλά κάτι που θα μπορούσε να υπάρχει ως μόλυνση στα εργαστήρια, π.χ. σε σκόνη ή νερό.
Αυτό θα ήταν αρκετό για μια δοκιμή RT qPCR για να ληφθεί ως ψευδώς θετικό.
Πολλά PCR RT έχουν ψευδώς θετικά ποσοστά 3-5% και αυτό θα ήταν αρκετό για να δημιουργήσει έναν φόβο.
(Όσον αφορά το Covid, το ψευδώς θετικό ποσοστό είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, καθώς δεν έχουμε το ιδανικό πρότυπο για έλεγχο, αλλά για πολλές άλλες παρόμοιες δοκιμές, το μέσο ψευδώς θετικό ποσοστό είναι πάνω από 3%).
3. Τότε είμαστε όλοι έτοιμοι για ένα θετικό τεστ.
Απλώς πρέπει να ισχυριστούμε ότι ανακαλύψαμε ένα νέο σύμπλεγμα συμπτωμάτων και ότι σχετίζεται με μια νέα αλληλουχία RNA.
Ξεκινά με απώλεια μνήμης και σύγχυση.
Με άλλα λόγια, αυτός είναι ένας νευροτοξικός ιός και οδηγεί σε θάνατο με όλους τους τρόπους που οι ηλικιωμένοι μπορούν να πεθάνουν, από εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, πνευμονία, νεφρική ανεπάρκεια, σήψη, ανεπάρκεια οργάνων, αφυδάτωση.
Δεν έχει σημασία αν ο ασθενής ήταν κοντά στην πόρτα του θανάτου, λόγω υπαρχόντων προβλημάτων.
Μπορούμε πάντα να ισχυριζόμαστε ότι χωρίς τον νέο ιό μας, δεν θα είχαν πεθάνει.
Ποιος θα μπορούσε να το αντιμετωπίσει αυτό;
(ακριβώς όπως ο Covid. Οι άνθρωποι πεθαίνουν από κάθε είδους διαταραχές που είχαν ήδη πριν από τον Covid).
4. Με κάποιο θαύμα έχουμε ήδη ανακαλύψει ακριβώς τον ιό που ευθύνεται μεταξύ των εκατομμυρίων διαφορετικών ιών που υπάρχουν σε οποιοδήποτε κυβικό εκατοστό αέρα.
Έχουμε ήδη ένα τεστ RT PCR για ανάγνωση.
Αυτό μας κάνει να μοιάζουμε με πολύ ικανούς ερευνητές.
Φυσικά έχουμε αγοράσει απόθεμα στα μεγάλα εργαστήρια δοκιμών εκ των προτέρων.
Φυσικά, έχουμε αγοράσει αποθέματα στους μεγαλύτερους κατασκευαστές εμβολίων.
Αυτό θα είναι και ο μεγαλύτερος δημιουργός χρημάτων τελικά, για χρόνια, καθώς θα είναι δύσκολο να υπάρχουν αντισώματα σε κάτι που δεν υπάρχει πραγματικά.
5. Τώρα πρέπει απλώς να διαδώσουμε τις ειδήσεις ότι μια νέα θανατηφόρα πανδημία εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και κάθε χώρα πρέπει να αρχίσει τα τεστ.
Μπορούμε να υπολογίζουμε στο 5% των υποχονδριακών στο γενικό πληθυσμό για να τα δοκιμάσουμε πρώτα.
Θα χρειαστεί πάντα κάποιος χρόνος για κάθε χώρα για να ξεκινήσει να επιταχύνει τα τεστ, έτσι ώστε τα γραφήματα να είναι εγγυημένα στην εκθετική εμφάνιση στην αρχή.
6. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι οι άνθρωποι να φέρουν τους ηλικιωμένους για εξέταση, και με 5% ψευδώς θετικά, σύντομα θα έχουμε τα περισσότερα νοσοκομειακά κρεβάτια γεμάτα με ηλικιωμένους άρρωστους.
Μπορούμε να βασιστούμε στους γιατρούς να τους αντιμετωπίσουν επιθετικά.
Οι περισσότεροι από αυτούς τους ηλικιωμένους θα λαμβάνουν ήδη ένα κοκτέιλ φαρμάκων, οπότε η προσθήκη μερικών ακόμη ως «ηρωική θεραπεία» θα είναι βέβαιο ότι θα τους αποτελειώσει.
Πολλοί θα έχουν πνευμονία από την εποχιακή γρίπη, οπότε μπορούμε να το παρατείνουμε βάζοντάς τους σε αναπνευστήρες.
Τότε θα πεθάνουν ένα μήνα αργότερα και μπορούμε να πούμε ότι δεν ήταν η γρίπη καθώς η εποχή της γρίπης έπρεπε να είχε σταματήσει έναν μήνα νωρίτερα.
7. Τα γραφήματα των αριθμών που έχουν δοκιμαστεί θετικά θα είναι εκθετικά στην αρχή, αλλά θα ισοπεδώνονται καθώς οι υποψήφιοι φτάνουν στο μέγιστο επίπεδο.
Μετά από λίγο καιρό οι τεχνικοί εργαστηρίου θα εξαντληθούν και θα τείνουν να γίνουν απρόσεκτοι, η πίεση για τεστ θα είναι αδυσώπητη και τα εργαστήρια θα επιβαρυνθούν περισσότερο, έτσι θα έχουμε υψηλότερα ποσοστά ψευδώς θετικά.
Συνήθως τα μέσα ενημέρωσης θα είναι ικανοποιημένα με την αναφορά μόνο του αριθμού των θετικών τεστ, αλλά σε περίπτωση που κάποιος σκεφτεί να ελέγξει την αναλογία των θετικών τεστ σε σύγκριση με τον συνολικό αριθμό των δοκιμών, θα έπαιρνε υψηλότερο αριθμό κάθε εβδομάδα λόγω των υπερβολικά απασχολημένων εργαζομένων στο εργαστήριο.
Τελικά, η κοινωνία θα εξαντληθεί από υποχονδριακούς που θα έρθουν για τεστ εθελοντικά, και πολλοί θα έχουν καταλάβει ότι εάν βγουν θετικά, θα συναντηθούν με πραγματικά άρρωστους ανθρώπους, χωρίς προστασία, αφού όλοι έχουν τον ίδιο ιό…
8. Εάν θέλετε να καταστρέψετε την οικονομία κατά τη διάρκεια της πανδημίας, θα έχετε έναν προγραμματιστή να κάνει μια πρόβλεψη για εκατομμύρια θανάτους (στην πραγματικότητα 70 εκατομμύρια πεθαίνουν κάθε χρόνο ούτως ή άλλως, έτσι δεν είναι πραγματικά δύσκολο) εάν δεν επιβάλουμε lockdown.
Πρέπει απλώς να τους τρομάξουμε για να κάνουμε lockdown ακριβώς πριν αρχίσει η εξομάλυνση της καμπύλης (όταν εξαντλούμε το 5% των υποχονδριακών) και όλοι οι πολιτικοί θα πιστεύουν ότι έσωσαν τη χώρα τους.
9. Μόνο για διασκέδαση, για να δούμε πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε τους εύθραυστους ανθρώπους να δράσουν, θα μπορούσαμε να εφεύρουμε διαφορετικές στρατηγικές για την προστασία.
Η κοινωνική αποστασιοποίηση μπορεί να φαίνεται πολύ αστεία σε ένα σούπερ μάρκετ και όλοι οι πρωτότυποι τρόποι χαιρετισμού είναι ενδιαφέροντες, αγγίζοντας το πόδι στον αγκώνα (ακόμα κι αν βήχουμε στους αγκώνες μας τώρα).
Θα μπορούσαμε επίσης να βγάλουμε πολλά χρήματα από μάσκες, γάντια και απολυμαντικά.
10. Για να κερδίσουμε χρήματα από τα εμβόλια, θα ξεκινήσουμε να δοκιμάζουμε αντισώματα.
Εδώ το ποσοστό λανθασμένων θετικών είναι ακόμη μεγαλύτερο, έτσι μπορούμε εύκολα να πάρουμε 10% με αντισώματα μόνο από ψευδώς θετικά.
Ωστόσο, κατά τη δοκιμή, θα έχουμε στατιστικά θετικό μόνο 1% εάν δοκιμάσουμε τους ίδιους ανθρώπους.
Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να ισχυριστούμε ότι θα χρειαστούμε πολλούς παράγοντες του εμβολίου.
Για να μεγιστοποιήσουμε το κέρδος, μπορούμε να βάλουμε κάτι στο εμβόλιο που κάνει τους ανθρώπους άρρωστους και στη συνέχεια μπορούμε να τους θεραπεύσουμε με ένα πολύ ακριβό φάρμακο που παράγεται από μια εταιρεία στην οποία έχουμε ήδη επενδύσει.
Αλλά για να είμαστε σίγουροι ο μέγιστος αριθμός χωρών θα πληρώσει σχεδόν οποιαδήποτε τιμή για το εμβόλιο, πρέπει να περιμένουμε μέχρι να είναι πραγματικά να είναι απελπισμένοι.
11. Μπορούμε πάντα να βασιστούμε σε πολλά κύματα του ιού, καθώς η συχνή γρίπη και το κρυολόγημα θα έρχονται κάθε χρόνο και θα σκοτώνουν εκατοντάδες χιλιάδες, με το 3-10% από αυτά να είναι ψευδώς θετικοί στον ιό μας κάθε φορά.
Έχουμε λοιπόν έναν φανταστικό moneymaker για χρόνια: ακριβά τεστ, ακριβά φάρμακα και ακριβά εμβόλια για 7 δισεκατομμύρια άτομα κάθε χρόνο.
12. Μπορούμε να υπολογίζουμε ότι οι γιατροί είναι σίγουροι ότι έχουν δίκιο σε ό,τι κάνουν.
Θα αντιμετωπίσουν ο ένας τον άλλον και επειδή δεν υπάρχει πραγματική νέα ασθένεια για θεραπεία, η έρευνα θα αντιμετωπίσει ατελείωτα σφάλματα.
Αυτό θα ωθήσει όλους τους γιατρούς να αποδεχθούν ένα εμβόλιο.
Απλά πρέπει να βεβαιωθούμε ότι δεν υπάρχει συνήθως ένα φθηνό αποτελεσματικό φάρμακο.
Εάν ναι, μπορούμε πάντα να πληρώνουμε ορισμένους γιατρούς για να δημιουργήσουν ορισμένες δημοσιεύσεις (όπως η ψεύτικη αρνητική έρευνα υδροξυχλωροκίνης στο Lancet).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης